Lainaa 500 euroa

Osuiko eteesi yllättävä menoerä, johon et ole valmistautunut? Laskuilla on ikävä taipumus kasaantua, ja joskus huolellisenkaan taloudenpitäjän varat eivät riitä kattamaan kaikkia menoja.

Tällaisessa tilanteessa on aivan hyväksyttävää ottaa esimerkiksi 500 euron laina. Pienehköt summat on helppo maksaa takaisin, eikä laina-aikaa tarvitse venyttää kuin muutamalle kuukaudelle.

Paljonko haluat lainaa?

500
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Mihin tarkoitukseen 500 euron lainan voi ottaa?

Muutamien satojen eurojen laina riittää kattamaan monenlaisia arkisia menoja. Tässä muutamia syitä ottaa 500 euron laina:

  • Akuutti tarve hammaslääkärille
  • Hajonnut pölynimuri
  • Lahja tai juhlaillallinen tärkeänä merkkipäivänä, jonka olit unohtanut
  • Täydellinen kitara/polkupyörä/käsilaukku, jonka löydät nettikirpparilta

Kuten yläpuolelta näkyy, voi 500 euron laina riittää vaikka mihin. Emme kuitenkaan kysy lainasi käyttötarkoitusta, sillä et tarvitse sille vakuuksiakaan. Riittää, että olet huolehtinut raha-asioistasi moitteettomasti ja luottotietosi ovat puhtaat.

Näin haet lainaa 500 euroa

Lainan hakeminen käy Pikaluotto.fi-palvelun kautta erittäin nopeasti – käytännössä muutamissa minuuteissa.

1. Valitse haluamasi lainasumma ja mieti, millä summalla haluat kuukausittain lainaasi lyhentää. Kuukausilyhennystä muuttelemalla näet, kuinka pitkän laina-ajan tarvitset takaisinmaksua varten.

2. Täytä lainahakemukseen yhteystietosi. Pienen lainan hakemisessa on se etu, että hakemukseen ei vaadita monisyisiä selvityksiä taloudellisesta tilanteestasi. Automaattinen luottotietojen tarkistus yleensä riittää. Hakemuksen saat lähetettyä yhdellä hiiren klikkauksella.

3. Vertaile ja päätä paras vaihtoehto valmiiksi kilpailutetuista 500 euron lainoista. Allekirjoita lainatarjous verkkopankkitunnuksilla.

Kun lainatarjous on hyväksytty, saat rahat tilille yleensä saman tien.

Etsi vertailusta halpa ja turvallinen laina

Monet ihmiset ajattelevat, että pienissä 100 tai 500 euron lainoissa vertailu on turhaa. Miksi uhrata aikaa monen eri lainafirman sivujen tutkimiseen – etenkin, kun jokainen sivu esittää kulut ja korot täysin eri sanankääntein ja joskus vasta lukuisten klikkausten jälkeen?

Lainojen vertailu on kuitenkin tärkeää. Pikaluottojen korot ja kustannukset voivat vaihdella hyvinkin paljon keskenään, ja mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä suuremmaksi myös pienet kuukausittaiset kulut tulevat kasvamaan.

Emme silti väitä, että lainanhakijan tarvitsisi sopivaa lainaa etsiessään kahlata läpi kymmeniä eri lainayhtiöiden sivuja. Olemme nimittäin tehneet koko ruljanssin jo puolestasi.

Kun valitset lainan Pikaluotto.fi-palvelun kautta, löydät hyvän lainan helposti ja nopeasti. Lisäksi voit olla varma, että lainasi on peräisin turvalliselta ja luotettavalta lainafirmalta.