Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainaa 500 euroa

Lainaa 500 euroa

Osuiko eteesi yllättävä menoerä, johon et ole valmistautunut? Laskuilla on ikävä taipumus kasaantua, ja joskus huolellisenkaan taloudenpitäjän varat eivät riitä kattamaan kaikkia menoja.

Tällaisessa tilanteessa on aivan hyväksyttävää ottaa esimerkiksi 500 euron laina. Pienehköt summat on helppo maksaa takaisin, eikä laina-aikaa tarvitse venyttää kuin muutamalle kuukaudelle.

Mihin tarkoitukseen 500 euron lainan voi ottaa?

Muutamien satojen eurojen laina riittää kattamaan monenlaisia arkisia menoja. Tässä muutamia syitä ottaa 500 euron laina:

  • Akuutti tarve hammaslääkärille
  • Hajonnut pölynimuri
  • Lahja tai juhlaillallinen tärkeänä merkkipäivänä, jonka olit unohtanut
  • Täydellinen kitara/polkupyörä/käsilaukku, jonka löydät nettikirpparilta

Kuten yläpuolelta näkyy, voi 500 euron laina riittää vaikka mihin. Pikaluotto.fi-lainavertailusta löytyville lainayhtiöille ei tarvitse kertoa haetun lainan käyttötarkoitusta, sillä sille ei tarvita vakuuksiakaan. Riittää, että olet huolehtinut raha-asioistasi moitteettomasti ja luottotietosi ovat puhtaat.

Halvimmat 500 euron lainat toukokuu 2024

Listasimme alla olevaan taulukkoon tällä hetkellä halvimmat 500 euron lainat. Esimerkkilainoissa on käytetty vuoden laina-aikaa.

LainayhtiöKorkoKuukausilyhennysMaksat takaisin
Ferratum8.50% – 19.97%44 euroa522 euroa
Rahalaitos4.50% – 20 %43 euroa512 euroa
Vippi.fi3.90% – 19.90%45 euroa536 euroa
Omalaina.fi4% – 20%43 euroa511 euroa
Etua.fi4.68 – 20 %43 euroa512 euroa

Näin haet lainaa 500 euroa

Lainojen vertailu käy Pikaluotto.fi-palvelun kautta erittäin nopeasti – käytännössä muutamissa minuuteissa.

1. Valitse haluamasi lainasumma ja mieti, millä summalla haluat kuukausittain lainaasi lyhentää. Laina-aikaa vaihtelemalla voit nähdä alle ilmestyvästä lainavertailusta kuukausittaisen lyhennyssumman määrän ja päättää, mikä laina-aika ja lyhennyssumma sopii rahatilanteeseesi parhaiten.

2. Vertaile 500 euron lainat ja valitse listalta edullisin vaihtoehto. Voit sen jälkeen klikata itsesi linkistä suoraan lainayhtiön sivulle ja täyttää siellä lainahakemuksen. Tulet saamaan lainatarjouksen lähes välittömästi, sillä mikäli hakijan luottotiedot ovat kunnossa, 500 euron lainan saa yleensä automaattisesti,

3. Allekirjoita lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi. Jos haet lainaa päiväsaikaan, saat käytännössä lainan heti tilille.

Etsi vertailusta halpa ja turvallinen laina

Monet ihmiset ajattelevat, että pienissä 100 tai 500 euron lainoissa vertailu on turhaa. Miksi uhrata aikaa monen eri lainafirman sivujen tutkimiseen – etenkin, kun jokainen sivu esittää kulut ja korot täysin eri sanankääntein ja joskus vasta lukuisten klikkausten jälkeen?

Lainojen vertailu on kuitenkin tärkeää. Pikaluottojen korot ja kustannukset voivat vaihdella hyvinkin paljon keskenään, ja mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä suuremmaksi myös pienet kuukausittaiset kulut tulevat kasvamaan.

Emme silti väitä, että lainanhakijan tarvitsisi sopivaa lainaa etsiessään kahlata läpi kymmeniä eri lainayhtiöiden sivuja. Olemme nimittäin tehneet koko ruljanssin jo puolestasi.

Kun valitset lainan Pikaluotto.fi-lainavertailun kautta, löydät hyvän lainan helposti ja nopeasti. Lisäksi voit olla varma, että lainasi on peräisin turvalliselta ja luotettavalta lainafirmalta.