Netistä saa vaikka mitä, kuten 500 euron lainan jopa 36 kuukauden maksuajalla, helposti ja nopeasti. Pikaluotto.fi on laina, jonka kuukausierät ovat pienet ja takaisinmaksu silti joustava. Takaisinmaksuaika on kaiken lisäksi itse määriteltävissä sen mukaan, kuinka nopeasti haluat maksaa lainan ja kuinka paljon säästää kuluissa. Jos valitset pitkän maksuajan, lainan kuukausierät ovat hieman pienemmät kuin lyhyellä maksuajalla.

Lainasopimuksen teet netissä maksutta ja minuuteissa, kunhan verkkopankkitunnukset ovat käytettävissäsi palveluun tunnistautumista varten. Sinun ei tarvitse välttämättä tietää lopullista luottorajaasi, sillä voit korottaa sitä myöhemmin. Et maksa mitään siitä luotosta, jonka jätät nostamatta.

Lainaa sen verran kuin tarvitset

Menikö pesukone rikki, tai tapahtuiko jotain muuta odottamatonta? Pikaluotto.fi tulee näppärästi apuun hädän hetkellä tai vaikka jo ennakkoon arjen turvaamisen tarpeessa. Emme vaadi sinua maksamaan 500 euron lainaa heti takaisin, vaan voit lyhentää sitä pienissä kuukausierissä tai vähän suurempina kertalyhennyksinä.

Näin haet ja saat 500 € lainaa heti

Lainan hakeminen on melkein helpommin tehty kuin sanottu. Täytät vain hakemuksen verkkopalvelussamme ja saat lainapäätöksen saman tien. Pikaluotto.fi-lainaa saat aina takaisin käyttöösi, kun olet maksanut sitä pois. Jos kuitenkin jätät lainan jostakin syystä nostamatta, sinua ei veloiteta siitä euroakaan.

Pikaluotto.fi tarjoaa sinulle seuraavaa

  • Avausmaksu 0 euroa.
  • Tilinhoitomaksu 0 euroa / kk.
  • Kuluton laina ensimmäiseen nostoon saakka.
  • Nostopalkkiota ei veloiteta ensimmäisestä nostosta.
  • Lainan voi maksaa takaisin yhdessä tai useammassa erässä.
  • Pikaluotto.fi Online -palvelu on käytettävissäsi vuorokauden ympäri ja kaikkina viikonpäivinä.

Näin saat 500 euron lainan heti tilillesi

  1. Tunnistaudu Pikaluotto.fi Online -palveluun ja täytä hakemus. Käytä tunnistautumiseen henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksiasi.
  2. Valitse luottorajasi, tässä tapauksessa 500 euroa.
  3. Nosta laina tilillesi joko kokonaan tai vaihtoehtoisesti pienemmissä osissa.