Lainaa 10 000 euroa

Oletko aikeissa tehdä jonkin suuremman ostoksen, johon tarvitset lisää rahoitusta? Voit saada 10 000 euron lainan Pikaluotto.fi-palvelun kautta nopeasti ja ilman vakuuksia. Lisäksi kilpailutamme lainan puolestasi, joten voit olla varma saavasi edullisen ja hyvillä ehdoilla varustetun lainan.

Lainojen kilpailuttaminen ei ole aina yksinkertaista. Eri luottofirmat arvioivat hakijoita eri tavoin, joten lainan korko ei ole kaikille sama. Käytännössä lainan todellisen hinnan pystyy selvittämään vain tekemällä lainafirmaan hakemuksen.

Pikaluotto.fi:n kautta lainan kilpailutus käy nopeasti yhdellä ja samalla hakemuksella. Kun sopiva vaihtoehto on löytynyt, saat lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen 10 000 euroa tilillesi jopa samana päivänä.

Paljonko haluat lainaa?

10000
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Päätä itse takaisinmaksuaika 10 000 euron lainalle

Lainahakemusta tehdessäsi sinun tulee määritellä, kuinka pitkäksi ajaksi haluat lainan ottaa. Esimerkiksi 10 000 euron laina otetaan yleensä useammalle vuodelle. Laina-ajat ovat joustavia, joten voit valita takaisinmaksuajaksi esimerkiksi yhden vuoden tai 10 vuotta.

Lainan takaisinmaksuaika on suurin tekijä, joka vaikuttaa kuukausittain maksettavan lainalyhennyksen määrään. Mitä pidemmän ajan valitset, sitä pienempää kuukausierää maksat. Kannattaa kuitenkin muistaa, että samalla lopullisen takaisinmaksettavan summan koko kasvaa.

Kuukausittaisen lyhennyksen määrä voi laina-ajan puitteissa vaihdella 100 eurosta 1 000 euroon, joten summa on helppo muokata omaan maksukykyyn. Lainan takaisinmaksuun kannattaa kuitenkin jättää aina joustovaraa esimerkiksi työttömyyden tai jonkin muun yllättävän elämänmuutoksen varalta.

Kuka voi saada 10 000 euroa lainaa?

Vaikka kyseessä on iso summa, on 10 000 euron lainaaminen melko helppoa. Toki hakijalta vaaditaan muutamia asioita, joista tärkein on luottotietojen moitteeton kunto.

Hakijalla tulee myös olla jonkinlaiset kuukausitulot, mutta niiden ei tarvitse olla päätähuimaavat. Lisäksi hakijalta vaaditaan riittävää ikää (yleensä noin 20 vuotta) sekä pysyvää osoitetta Suomessa.

Jos tulosi ovat pienet tai et ole varma pystyväsi maksamaan suuria lyhennyseriä, harkitse esimerkiksi 2 000 euron lainaa. Suositeltavinta on säästää hankinnasta ainakin osa etukäteen ja ottaa lainaa niin vähän kuin mahdollista.

Mitkä syyt käyvät 10 000 euron lainan hankkimiseen?

Koska Pikaluotto.fi:n kautta haettuihin lainoihin ei tarvita vakuuksia tai takaajia, ei lainan käyttötarkoitustakaan tarvitse eritellä.

Tyypillisiä 10 000 euron lainan käyttötarkoituksia voivat olla esimerkiksi käytetyn auton tai moottoripyörän osto, kodin remontointi tai sisustuksen uusiminen. Myös lapsen saaminen saattaa aiheuttaa yllättävän suuria kustannuksia – vaikka iloisesta tapahtumasta onkin toki kyse.