Lainaa 20 000 euroa

Oletko aikeissa ottaa lainaa 20 000 euroa? Pikaluotto.fi-palvelun kautta lainojen kilpailuttaminen käy helposti. Sinun ei tarvitse pyytää lainatarjouksia monelta eri yhtiöltä, sillä vertailu onnistuu suoraan yhdellä hakemuksella.

Pienissäkin lainoissa eri vaihtoehtojen vertaileminen on tärkeää, sillä eri lainayhtiöiden koroissa ja kuluissa on eroa. Hintaerot korostuvat, mitä suurempiin lainoihin mennään. Esimerkiksi 20 000 euron lainan kohdalla ero kalleimman ja halvimman vaihtoehdon välillä on suuri – jopa satoja euroja.

Paljonko haluat lainaa?

20000
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Laina-ajan pituus vaikuttaa lainan kuukausierään

Voit lainaa hakiessasi määritellä itse, kuinka pitkän laina-ajan tarvitset. Laina-aikaa muuttelemalla näet, kuinka suuri erä lainasta tulee kuukausittain maksettavaksi. Mitä pidempi laina-aika on kyseessä, sitä pienempää erää joudut maksamaan – ja päinvastoin.

Kannattaa kuitenkin tutkia kuukausierän lisäksi myös lopullisen lainasumman määrää. Mitä pidemmäksi laina-ajan venyttää, sitä useammalta kuukaudelta joudut maksamaan lainallesi korkoa. Lopullinen takaisinmaksettava summa siis kasvaa pitkän laina-ajan mukana.

On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää arvioida takaisinmaksettava kuukausierä omien tulojen ja maksukyvyn mukaan. Älä ikinä laske takaisinmaksusuunnitelmaa liian tiukaksi, sillä elämässä tulee aina eteen odottamattomia tilanteita ja yllätyksiä.

Jos mahdollista, voit myös säästää osan rahoista ja ottaa lainaa 10 000 euroa.

Miten saan lainaa 20 000 euroa?

Vaikka 20 000 euroa on suuri summa, voit saada sen netin kautta ja ilman vakuuksia. Modernit luottoyhtiöt antavat lainaa edullisesti ja nopeasti, kunhan hakijan perusasiat ovat kunnossa.

Eri lainayhtiöiden vaatimukset vaihtelevat hieman keskenään. Yleensä 20 000 euron lainaan vaaditaan kuitenkin vähintään 20 vuoden ikää sekä tiettyä tulotasoa. Pienituloinenkin voi hakea lainaa, mutta paremmalla maksukyvyllä varustettu hakija saa lainan yleensä paremmilla ehdoilla.

Lainan hakeminen käy kätevästi suoraan tältä sivulta. Valitse haluamasi lainasumma ja klikkaa ”Hae lainaa”-nappia. Saat sen jälkeen välittömästi arvioitavaksesi eri lainavaihtoehtoja. Mikäli joku tarjous miellyttää, voit hyväksyä sen kätevästi suoraan verkon kautta. Mikäli ei, ei lainaa ole pakko ottaa. Hakemuksen teko on täysin ilmaista, eikä sido sinua mihinkään.

Mihin 20 000 euron laina riittää?

Hakijamme ovat käyttäneet 20 000 euron lainansa hyvin monenlaisiin eri tarkoituksiin. Osa on hyödyntänyt yhden, halvan lainan aikaisempien lainojen yhdistelyssä, osa taas kustantanut esimerkiksi kodin remontin tai pitänyt ikimuistoisen hääjuhlan.

Me emme kysele lainasi käyttötarkoitusta – meille tärkeintä on, että otat markkinoiden edullisimman lainan ja maksat sen takaisin ennalta sovittujen sääntöjen mukaan.