Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainaa 1000 euroa

Lainaa 1000 euroa

Oletko etsimässä edullista ja turvallista 1000 euron lainaa? Olet oikeassa paikassa. Pikaluotto.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla löydät netin lainayhtiöistä parhaan vaihtoehdon.

Tuhannen euron laina on jo niin suuri, että korkealla korolla ja monilla piilokuluilla varustettu lainavaihtoehto voi nostaa kokonaiskustannuksia huomattavasti. Kun vertailet lainat Pikaluotto.fi-palvelun kautta, voit olla varma saavasi markkinoiden reiluimman lainan.

1000 euron laina sopii moneen tarpeeseen

Tuhannen euron lainalla voi toteuttaa jo hyvinkin monenlaisia asioita. Yksi yleisimmistä syistä on kodin sisustaminen tai esimerkiksi maalauksen tai tapetoinnin kaltaiset pienet pintaremontit. Ja mikäli suunnitelmissa on kodin myyminen, voi tuhannenkin euron arvoisella ilmeen kohennuksella olla myyntihintaan suuri vaikutus.

Kodin lisäksi moni lainanhakija sijoittaa myös itseensä tai lähimmäisiinsä. Tonnilla hankittu lomamatka ei kasvata tilin saldoa, mutta henkistä pääomaa kerääntyy sitäkin enemmän.

Voit hakea 1 000 euron lainan mitä tahansa tarvetta varten, sillä laina annetaan ilman vakuuksia tai takaajia. Vakuudettomassa 1 000 euron lainassa tärkeintä on, että summan takaisinmaksu hoituu ennalta sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Top 5 – 1 000 euron lainat huhtikuu 2024

Listasimme alla olevaan taulukkoon viisi suosittua 1 000 euron lainaa. Esimerkkilainoissa on käytetty vuoden laina-aikaa.

LainayhtiöNimelliskorkoKuukausilyhennysMaksat takaisin
Ferratum8.50% – 19.97%87 euroa1 045 euroa
Rahalaitos4.50% – 20 %85 euroa1 024 euroa
Sortter3.90% – 19.90%85 euroa1 021 euroa
Omalaina.fi4% – 20%85 euroa1 022 euroa
Etua.fi4.68 – 20 %85 euroa1 025 euroa

Nopea ja vaivaton lainanhakuprosessi

Kun vertailet lainoja Pikaluotto.fi:n kautta, pystyt yhdellä kertaa näkemään erot jopa kymmenien eri lainayhtiöiden tarjonnassa. Asetelma on sinun kannaltasi erinomainen, sillä tällä tavalla sinun ei tarvitse vaivautua etsimään lainoja itse ja käytännössä klikkautumaan jokaisen lainayhtiön sivulle erikseen.

Moni lainan ottaja tarvitsee lainan heti, jolloin laina saattaa tulla otettua ensimmäiseltä vastaantulevalta taholta. Tämä ei tietenkään ole järkevää, sillä kulman takana olisi saattanut olla huomattavasti edullisempi laina paremmilla ehdoilla.

Kun vertailet lainat Pikaluotto.fi:n avulla, näet yhdellä silmäyksellä, mistä laina kannattaa hakea. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain klikkautua lainayhtiön sivulle suoran linkkimme kautta ja täyttää lainahakemus.

Valitse sopiva laina-aika

Laina-ajan voit päättää itse. Asiaa kannattaa miettiä tarkasti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä laina-ajan pidentäminen jälkikäteen voi olla joskus vaikeaa. Sen lyhentäminen tai lainan kuittaaminen kertamaksulla on kuitenkin yleensä mahdollista.

Laina-ajan pituus vaikuttaa oleellisesti lainan hintaan. Lainayhtiöt hinnoittelevat tuotteensa eri tavoin: toiset yhtiöt antavat pienempää korkoa isoilla kuukausikuluilla, toiset taas korkeampaa korkoa ilman muita kuluja. Pitkällä laina-ajalla viimeksi mainitut vaihtoehdot ovat yleensä halvempia. Eron näkee helposti tarkistamalla tarjouksesta lainan kokonaiskustannukset.

Kun sopiva laina on löytynyt, voit allekirjoittaa lainahakemuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen 1000 euron lainasumma siirretään heti tilillesi. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa pienemmän lainan, esimerkiksi 500 euroa.