Lainaa 1000 euroa

Oletko etsimässä edullista ja turvallista 1000 euron lainaa? Olet oikeassa paikassa. Pikaluotto.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla löydät netin lainayhtiöistä parhaan vaihtoehdon.

Tuhannen euron laina on jo niin suuri, että korkealla korolla ja monilla piilokuluilla varustettu lainavaihtoehto voi nostaa kokonaiskustannuksia huomattavasti. Kun teet hakemuksesi Pikaluotto.fi-palvelun kautta, voit olla varma saavasi markkinoiden reiluimman lainan.

Olemme kilpailuttaneet 1000 euron lainat noin 30 eri lainantarjoajan kesken. Olemme myös koonneet lainatiedot selkeään ja helposti ymmärrettävään muotoon, mikä helpottaa lainojen vertailua oleellisesti. Hae lainaa vaikka saman tien – tarjousten pyytäminen ei tietenkään vielä sido sinua mihinkään.

Paljonko haluat lainaa?

0
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Lainaa hakiessasi emme kysy lainatarpeen syytä. Meitä tai lainan myöntävää yhtiötä ei kiinnosta lainasi kohde – ainoastaan se, että summan takaisinmaksu hoituu ennalta sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Tuhannen euron lainalla voi toteuttaa jo hyvinkin monenlaisia asioita. Yksi yleisimmistä syistä on kodin sisustaminen tai esimerkiksi maalauksen tai tapetoinnin kaltaiset pienet pintaremontit. Mikäli suunnitelmissa on kodin myyminen, voi tuhannenkin euron arvoisella ilmeen kohennuksella olla myyntihintaan suuri vaikutus.

Kodin lisäksi moni lainanhakija sijoittaa myös itseensä tai lähimmäisiinsä. Tonnilla hankittu lomamatka ei kasvata tilin saldoa, mutta henkistä pääomaa kerääntyy sitäkin enemmän.

Nopea ja vaivaton lainanhakuprosessi

Kun haet lainaa Pikaluotto.fi:n kautta, pystyt yhdellä klikkauksella saavuttamaan kymmeniä eri lainayhtiöitä. Asetelma on sinun kannaltasi erinomainen, sillä näin lainantarjoajat joutuvat käytännössä kilpailemaan keskenään saadakseen sinut asiakkaakseen.

Hakemuksen teko on erittäin yksinkertaista. Valitse haluamasi lainasumma ja klikkaa painiketta – ja tulet saamaan saman tien sähköpostiisi erilaisia vaihtoehtoja 1000 euron lainaksi.

Laina-ajan voit päättää itse. Asiaa kannattaa miettiä tarkasti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, sillä laina-ajan pidentäminen voi olla joskus vaikeaa. Sen lyhentäminen tai lainan kuittaaminen kertamaksulla on kuitenkin yleensä mahdollista.

Laina-ajan pituus vaikuttaa oleellisesti lainan hintaan. Lainayhtiöt hinnoittelevat tuotteensa eri tavoin: toiset yhtiöt antavat pienempää korkoa isoilla kuukausikuluilla, toiset taas korkeampaa korkoa ilman muita kuluja. Pitkällä laina-ajalla viimeksi mainitut vaihtoehdot ovat yleensä halvempia. Eron näkee helposti tarkistamalla tarjouksesta lainan kokonaiskustannukset.

Kun sopiva laina on löytynyt, voit allekirjoittaa lainahakemuksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen 1000 euron lainasumma siirretään heti tilillesi. Voit myös vaihtoehtoisesti ottaa pienemmän lainan, esimerkiksi 500 euroa.