Tarvitsetko tilapäiseksi arjen apuriksi pienlainan? Nyt voit hakea 100 euron lainan, jolla on kuitenkin pitkä maksuaika, enintään jopa 36 kuukautta. Sopimuksen teet maksutta ja nopeasti – sinulta ei veloiteta mitään ennen ensimmäistä nostoasi. Päätös kerrallaan nostamistasi eurojen määrästä on sinun. Lisää voit nostaa milloin vain, kunhan summa pysyy henkilökohtaisen luottorajasi sisäpuolella. Mikäli nykyinen luottorajasi ei mielestäsi ole riittävä, voit nostaa sitä myöhemmin, jos haluat. Korkoa kertyy vain siitä lainasummasta, jonka päätät nostaa.

100 € laina arjen hankintoihin

Ruokaostokset, sähkölaskut ja niiden kaltaiset pienet menot ovat välttämätön osa arkea. Jos niistä selviytyminen on ajoittain hankalaa, Pikaluotto.fi tulee avuksesi. Pienluotot ja edulliset kulutusluotot hoituvat meiltä joustavasti ja luotettavasti. Voit luottaa siihen, että 100 € laina on paitsi edullinen myös riskitön. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa luotto joustavasti takaisin.

Näin haet ja saat 100 euron lainan heti

Saat lainan välittömästi tilillesi sen jälkeen, kun olet täyttänyt hakemuksen. Olemme pitäneet lainamme hinnan maltillisena, ja joustavuutemme näkyy siinä, että voit maksaa lainan takaisin yhdessä erässä tai vaihtoehtoisesti pienissä osissa. Joka kerralla, kun maksat lainaa pois, sinulla on mahdollisuus ottaa lisää lainaa käyttöösi. Voit kuitenkin vielä muuttaa mieltäsi ja jättää käyttämättä lainatiliäsi, eikä tästä veloiteta sinua lainkaan.

Pikaluotto.fi tarjoaa sinulle seuraavaa

  • Avausmaksu 0 euroa.
  • Tilinhoitomaksu 0 euroa/kk.
  • Laina on kuluton ensimmäiseen nostoosi saakka.
  • Emme veloita nostopalkkiota ensimmäisestä nostostasi.
  • Voit käyttää Pikaluotto.fi Online -palvelua milloin vain, 24/7.

Näin saat 100 euron lainan heti tilillesi

  1. Tunnistaudu Pikaluotto.fi Online -palveluun ja täytä luottohakemus.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.
  3. Valitse luottoraja: tässä 100 euroa.
  4. Nosta laina tilillesi heti kokonaan tai vähitellen pienemmissä osissa.