Lainaa 100 euroa

Tarvitsetko tilapäiseksi arjen apuriksi pienlainan? Nyt voit hakea 100 euron lainan, jonka takaisinmaksuajan voit itse päättää. Sopimuksen teet maksutta ja nopeasti, ja lisäksi autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan isosta valikoimasta. Teemme yhteistyötä kymmenien lainantarjoajien kanssa. Kun haet lainaa kauttamme, näet koko lainamarkkinoiden tarjonnan yhdellä silmäyksellä. Näin sinun on helppoa löytää edullinen ja turvallinen laina ilman turhaa vaivannäköä.

Paljonko haluat lainaa?

100
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

100 € laina arjen hankintoihin

Ruokaostokset, sähkölaskut ja niiden kaltaiset pienet menot ovat välttämätön osa arkea. Jos niistä selviytyminen on ajoittain hankalaa, Pikaluotto.fi tulee avuksesi. Pienluotot ja edulliset kulutusluotot hoituvat meiltä joustavasti ja luotettavasti.

Näin haet ja saat 100 euron lainan heti

Saat lainan välittömästi tilillesi sen jälkeen, kun olet täyttänyt hakemuksen – edellyttäen, että luottotietosi ovat kunnossa. Hakemuslomakkeen täyttäminen on nopeaa, eikä lainaan tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Pienten lainojen kohdalla hakuprosessit ovat pitkälti automatisoituja. Tämä tarkoittaa, että lainafirman virkailijan ei tarvitse käydä hakemusta läpi manuaalisesti kohta kohdalta. Äkilliseen tarpeeseen hankittava pieni laina on siis mahdollista saada tilille käytännössä alle vartissa.

Laina kannattaa aina vertailla

Vaikka 100 euron laina on pieni, on silti järkevää tutkia vaihtoehtoja ennen lainan ottamista. Pienessä lainassa kulut harvoin kasvavat kovin suuriksi, mutta on silti hölmöä maksaa liikaa turhasta.

Lainavertailun kautta näet eri lainafirmojen tarjoamia 100 euron lainoja. Voit vertailla sivustollamme lainojen korkoja, kuluja sekä muita ehtoja – säästät siis valtavasti aikaa siihen verrattuna, että kävisit etsimässä tiedot joka lainafirmalta erikseen.

Miten laina haetaan?

Lainan hakeminen on todella yksinkertaista ja nopeaa. Tee näin:

1. Päätä tarvitsemasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika. Mitä pidempi aika, sen suuremmaksi kulut nousevat – älä siis pidennä laina-aikaa turhaan.

2. Täytä hakemus. Pienten, esimerkiksi 100 euron lainojen kohdalla ei tarvita mittavaa selvitystä henkilökohtaisista varoistasi tai tilanteestasi.

3. Lähetä hakemus. Tulet saamaan saman tien useita erilaisia tarjouksia, joiden vertaileminen on sinun vastuullasi. Etsi vaihtoehdoista paras ja allekirjoita lainatarjous verkkopankkitunnuksillasi.

Lainan hyväksymisen jälkeen saat rahat tilillesi lähes välittömästi suomalaiselle pankkitilillesi. Tämän jälkeen rahat ovat käytettävissäsi juuri siihen tarkoitukseen, johon ne tarvitset.

Pikaluotto.fi tekee yhteistyötä vain luotettavien lainanantajien kanssa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja lainan otto turvallista – kunhan vain itse pidät huolen lyhennyserien hoitamisesta ajallaan.