Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainaa 100 euroa

Lainaa 100 euroa

Tarvitsetko saman tien 100 euroa lainaa? Joskus rahakukkaron nyörit ovat niin tiukilla, että niinkin pieni summa kuin 100 euroa voi riittää selviämään seuraavaan tilipäivään asti.

Lainaa ei kannata ottaa turhaan, mutta laskujen ei myöskään kannata antaa erääntyä. Jos tarvitsen pienen lainan nopeasti, voit saada sen jopa vartin sisällä hakemuksen tekemisestä.

100 € laina arjen hankintoihin

Ruokaostokset, sähkölaskut ja niiden kaltaiset pienet menot ovat välttämätön osa arkea. Jos niistä selviytyminen on ajoittain hankalaa, Pikaluotto.fi tulee avuksesi. Pienluotot ja edulliset kulutusluotot hoituvat meiltä joustavasti ja luotettavasti.

Laina kannattaa aina vertailla

Vaikka 100 euron laina on pieni, on silti järkevää tutkia vaihtoehtoja ennen lainan ottamista. Pienessä lainassa kulut harvoin kasvavat kovin suuriksi, mutta on silti hölmöä maksaa liikaa turhasta.

Lainavertailun kautta näet eri lainafirmojen tarjoamia 100 euron lainoja. Voit vertailla sivustollamme lainojen korkoja, kuluja sekä muita ehtoja – säästät siis valtavasti aikaa siihen verrattuna, että kävisit etsimässä tiedot joka lainafirmalta erikseen.

Halvimmat 100 euron lainat toukokuu 2024

Listasimme alla olevaan taulukkoon tällä hetkellä halvimmat 100 euron lainat. Esimerkkilainoissa on käytetty vuoden laina-aikaa.

LainayhtiöKorkoKuukausilyhennysMaksat takaisin
Ferratum8.50% – 19.97%9 euroa104 euroa
Vippi.fi3.90% – 19.90%9 euroa107 euroa
Hae.fi4% – 20%9 euroa102 euroa

Näin haet ja saat 100 euron lainan heti

Saat lainan lähes välittömästi tilillesi sen jälkeen, kun olet täyttänyt hakemuksen valitsemasi lainafirman sivulla. Pääset lainahakemukseen klikkaamalla Pikaluotto.fi-sivulta löytämääsi linkkiä. Hakemuslomakkeen täyttäminen on nopeaa, eikä lainaan tarvita erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Pienten lainojen kohdalla hakuprosessit ovat pitkälti automatisoituja. Tämä tarkoittaa, että lainafirman virkailijan ei tarvitse käydä hakemusta läpi manuaalisesti kohta kohdalta. Äkilliseen tarpeeseen hankittava pieni laina on siis mahdollista saada tilille käytännössä alle vartissa.

Miten laina haetaan?

Lainan hakeminen on todella yksinkertaista ja nopeaa. Tee näin:

1. Päätä tarvitsemasi lainasumma ja lainan takaisinmaksuaika. Mitä pidempi aika, sen suuremmaksi kulut nousevat – älä siis pidennä laina-aikaa turhaan.

2. Valitse lainavertailun avulla halvin mahdollinen 100 euron laina sinulle sopivalla laina-ajalla.

3. Klikkaa itsesi vertailusta valitsemasi lainayhtiön sivulle ja täytä hakemus. Pienten, esimerkiksi 100 euron lainojen kohdalla ei tarvita mittavaa selvitystä henkilökohtaisista varoistasi tai tilanteestasi. Lainan saa myös täysin ilman vakuuksia.

Lainan hyväksymisen jälkeen saat rahat tilillesi lähes välittömästi suomalaiselle pankkitilillesi. Tämän jälkeen rahat ovat käytettävissäsi juuri siihen tarkoitukseen, johon ne tarvitset.

Pikaluotto.fi tekee yhteistyötä vain luotettavien lainanantajien kanssa. Palvelun käyttö on täysin ilmaista ja lainan otto turvallista – kunhan vain itse pidät huolen lyhennyserien hoitamisesta ajallaan.