Lainaa 50 000 euroa

Oletko aikeissa tehdä ison remontin kotiin tai yhdistää useita pienempiä lainoja? Kilpailuta 50 000 euron lainasi Pikaluotto.fi-palvelun kautta. Saat yhdellä hakemuksella useita eri tarjouksia, joista voit valita edullisimman. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sitouta sinua mihinkään.

50 000 euron laina on mahdollista saada netin kautta ja ilman vakuuksia. Summa on kuitenkin niin suuri, että kilpailutus kannattaa tehdä jo todella tarkkaan.

Pikaluotto.fi vertailee puolestasi kymmenien eri lainantarjoajien vaihtoehdot. Eri luottofirmat antavat lainaa erilaisilla koroilla ja ehdoilla, joten huolellinen vertailu säästää sekä aikaa että rahaa.

Paljonko haluat lainaa?

50000
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

50 000 euron lainan voi käyttää moneen tarkoitukseen

Pikaluotto.fi ei kysy lainan tarkoitusta. Lainan saa ilman vakuuksia ja takaajia, joten voit käyttää lainan haluamaasi kohteeseen. Ainoa oleellinen asia on, että lainan takaisinmaksu sujuu ennalta sovitussa ajassa.

Isommat, eli esimerkiksi 20 000 euron tai 50 000 euron lainat otetaan usein lainojen yhdistelyä varten. Jos olet vuosien varrella ottanut useita muutamien tuhansien eurojen lainoja, on ne järkevää niputtaa yhden ja saman lainan alle. Näin pystyt säästämään lainakuluissa merkittäviä summia – monen koron ja kuukausimaksun sijasta kun maksat jatkossa vain yhtä.

Toinen yleinen 50 000 euron lainasumman käyttötarkoitus on auto, moottoripyörä tai vene. Myös autokaupat ja pankit myöntävät lainaa näihin ostoksiin, mutta usein vaatimuksena on ostettavan kohteen käyttö lainan vakuutena. Ja vaikka kohde vakuudeksi kävisikin, ei lainojen kilpailuttamisesta ole ikinä mitään haittaa – päinvastoin.

Miten haen lainaa 50 000 euroa?

Voit hakea lainaa suoraan Pikaluotto.fi-palvelun kautta. Valitse vain haluamasi lainasumma ja täytä lainahakemus, ja saat sen jälkeen nähtäväksesi sinulle räätälöidyt lainatarjoukset.

Laina-ajan voit itse päättää. On järkevää laskea kuukausittainen lainanlyhennys juuri oikean kokoiseksi, ja sen voit tehdä laina-aikaa muuttamalla. Liian pieni lyhennys pidentää laina-aikaa tarpeettomasti ja lisää korkojen ja muiden maksujen lopullista määrää lainasummassa.

Liian suuri lyhennys on kuitenkin vielä vaarallisempi, sillä yllättävien menoerien kohdatessa voit joutua maksuvaikeuksiin. Toki lainayhtiöiden kanssa voi usein neuvotella tiukan paikan tullen, mutta fiksumpaa on mitoittaa lainan koko ja laina-aika oikein jo hakuvaiheessa.