Lainaa 3000 euroa

Tarvitsetko lainaa 3 000 euroa? Kun maltat uhrata hetken aikaa lainojen keskinäiselle vertailulle, voit säästää tuntuvia summia. Lainojen kustannukset vaihtelevat lainayhtiöittäin ja myös hakijan mukaan. Ero halvimman ja kalleimman lainan välillä on usein yllättävän suuri.

Lainojen vertailu omin avuin on todella työlästä, sillä lainayhtiöt eivät usein ilmoita tarkkoja korkoja ja kuluja suoraan omilla sivuillaan. Yleensä lainat annetaan henkilökohtaisen riskikartoituksen perusteella, eli lainan lopullisen hinnan saa tietää vasta lainahakemuksen tekemisen jälkeen.

Onneksi koko ruljanssi onnistuu helposti Pikaluotto.fi-palvelun kautta. Täytä sivuillamme lainahakemus, ja saat saman tien eteesi valmiiksi kilpailutetut lainavaihtoehdot. Lainan saat halutessasi heti tilille, mutta voit myös olla ottamatta mitään lainaa – hakemus ei sido sinua vielä mihinkään.

Paljonko haluat lainaa?

3000
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

3 000 euron lainan saa netistä ilman vakuuksia

Nykyään lainan hakeminen ja saaminen on helppoa ja nopeaa, kunhan hakijalla on omat raha-asiat kunnossa. Pikaluotto.fi vertailee lainat aina pienistä, noin 100 euron summista aina 50 000 euroon saakka.

Aloita lainahakemuksen tekeminen valitsemalla haluamasi lainasumma. Tämän jälkeen sinun täytyy päättää laina-ajan pituus. Mitä pidemmän laina-ajan valitset, sitä enemmän joudut yleensä maksamaan korkoja ja muita lainakuluja. Älä kuitenkaan alimitoita laina-aikaa – yllättävien menoerien kohdatessa voi vaarana silloin olla rahojen loppuminen ja jopa maksuhäiriömerkintä.

Pikaluotto.fi:n kautta haettuihin lainoihin ei tarvita takaajia eikä vakuuksia. Riittää, että ikäsi ja tulosi täyttävät lainafirman vaatimukset. Osa lainanantajista myöntää lainoja 18-vuotiaille, osa vaatii hakijalta jopa 23 vuoden ikää.

Kun teet lainahakemuksen sivujemme kautta, pääset näkemään lainantarjoajien antamat vaihtoehdot yhdellä kertaa. Tämän jälkeen on helppoa valita joukosta juuri sinulle sopiva laina.

Mihin tarkoitukseen voi ottaa lainaa 3000 euroa?

Vakuudettomissa kulutusluotoissa ja pikaluotoissa on se hyvä puoli, että emme kysele lainan käyttötarkoitusta. Jotkut hakevat lainaa ostaakseen huonekaluja tai kohentaakseen kodin ilmettä pienellä pintaremontilla, toiset ostaakseen moottoripyörän tai sijoittaakseen rahat osakkeisiin.

Pikaluotot ovat nykyään erittäin turvallisia, sillä lainojen korot ovat lakimuutosten myötä pienentyneet huomattavasti. Myös lainakustannuksia on lain voimalla pienennetty.

Toki silti vastuu on lainanottajalla itsellään, ja takaisinmaksuerien laiminlyönti voi johtaa vakaviin seurauksiin. Kun mitoitat lainasi tulojesi suuruuteen ja hoidat takaisinmaksujen erät säntillisesti, voit ottaa 3 000 euron lainan luottavaisin mielin.