Hae 3000 euron laina jopa 36 kuukauden maksuajalla –nopeasti vain muutamalla klikkauksella. Pikaluotto.fi:stä saat lainaa järkevään hintaan ja pienillä kuukausierillä. Korot ovat kohtuulliset, ja takaisinmaksuajan voit suunnitella itsellesi sopivan joustavaksi.

Valitse Pikaluotto.fi, niin nostat ja hallinnoit lainaasi näppärästi, kärsivällisyttäsi koettelematta. Voit siirtää haluamasi summan palvelussamme suoraan luottotililtä käyttötilillesi, joko heti kokonaan tai vähitellen osissa,. Takaisinmaksu noudattaa samaa periaatetta, eli voit maksaa lainan pois yhdellä kertaa tai pienempinä summina useassa erässä. Sinun ei tarvitse maksaa avausmaksua eikä piilotettuja kuluja. Kätevää, eikö vain!

Lainalla joustoa odottamattomiin kuluihin

Pikaluotto.fi-laina on jatkuvaluonteinen ja juuri siksi oivallinen apu silloin, kun elämä tuo eteen yllättäviä menoja. Lainaa voi tietysti hakea myös suunniteltuihin hankintoihin, jollaisia ovat vaikkapa lomamatka ja remontti. Tarvitsemasi rahasumma maksetaan sinulle heti myönteisen lainapäätöksen valmistuttua, ja voit maksaa lainan takaisin rauhassa omaa aikatauluasi noudattaen.

Näin haet ja saat 3000 € lainaa heti

Jotta voit hakea ja saada 3000 euroa lainaa, sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkkopalvelussamme. Lainapäätöksen saatuasi voit nostaa lainaa sen verran kuin koet tarpeelliseksi. Koska kyseessä on jatkuvaluonteinen laina, rahaa vapautuu käyttöösi samassa tahdissa maksamiesi summien kanssa. Takaajia et tarvitse, verkkopankkitunnukset riittävät. Mikäli et kuitenkaan käytä luottotiliäsi syystä tai toisesta, emme veloita sinua mielesi muuttamisesta.

Pikaluotto.fi tarjoaa sinulle seuraavaa

  • Ei tilinavausmaksuja.
  • Tilinhoito maksutta joka kuukausi.
  • Maksuton asiakkuus ennen ensimmäistä nostoa tilillesi.
  • Ei nostopalkkiota ensimmäisestä nostostasi.
  • Takaisinmaksu joustavasti: kerralla kokonaan tai vähitellen osissa.
  • Pikaluotto.fi Online -palvelu on tukenasi ma-su, 24 h.

Näin saat 3000 euron lainan heti tilillesi

  1. Ohjaa selaimesi osoitteeseen Pikaluotto.fi, ja valitse Pikaluotto.fi Online -palvelu. Tunnistaudu verkkopalveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi. Täytä lainahakemus.
  2. Valitse hakemuksen yhteydessä lainasumma, joka on tässä tapauksessa 3000 euroa.
  3. Voit päättää, nostatko koko lainasumman pankkitilillesi yhdellä kertaa vai jaatko nostot pienempiin osiin.