Lainaa 2000 euroa

Tarkkakin taloudenpitäjä osuu joskus tilanteeseen, jolloin omat rahat eivät yksinkertaisesti riitä. Syyksi riittää vaikkapa auton tai television hajoaminen.

Onneksi arjen pieniin katastrofeihin löytyy helposti apua. Pikaluotto.fi-palvelun kautta saat haettua nopeasti 2000 euron lainan ilman vakuuksia. Saat lainan käyttöösi niin pian kuin mahdollista – jopa saman päivän aikana.

Lainaprosessin nopeus on mahdollista keskitetyn lainavertailun avulla. Pikaluotto.fi tekee yhteistyötä 30 eri lainantarjoajan kanssa, ja lainahakemuksen lähettämisen jälkeen pystyt valitsemaan niiden lainavaihtoehdoista parhaan. Ja jos mikään laina ei miellytä, olet täysin oikeutettu jättämään koko lainan ottamatta.

Paljonko haluat lainaa?

2000
  • Ilmainen, hakemus ei sido mihinkään
  • Vertaile korot ja kulut helposti
  • Rahat tilille heti
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Miksi 2000 euron laina kannattaa vertailla?

Lainojen keskinäinen vertailu on järkevää, vaikka kyseessä olisi pienikin, esimerkiksi 100 euron laina. Mutta kun lainasummat kasvavat tuhansiin euroihin, korostuu vertailun ja kilpailutuksen tärkeys vielä entisestään.

Eri lainafirmat jaottelevat lainakustannukset eri tavoin. Osa lainayhtiöistä sisällyttää kaikki kulut lainakorkoon ja osa taas antaa lainaan pienempää korkoa, mutta suurempia kuukausittaisia kulumaksuja.

Hyvin samanlaisilta näyttävät lainat saattavatkin olla kokonaiskustannuksiltaan hyvin erilaisia. Kannattaa aina testailla lainaa hakiessa eri maksuaikoja, sillä laina-ajan pidentyessä myös hintaerot näkyvät selvemmin.

Joissain 2000 euron lainoissa on myös joustomahdollisuuksia. Tällöin takaisinmaksusta voi esimerkiksi pitää taukoa tarpeen vaatiessa.

Lainan hakeminen on helppoa

Pikaisessa rahantarpeessa on helpottavaa tietää, että lainan saa tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

1. Valitse lainasumma ja laina-aika. Molempien täytyy olla suhteessa omiin tuloihisi – älä ikinä ota lainaa, jonka takaisinmaksu näyttää tiukalta.

2. Täytä hakemuksen muut tiedot ja lähetä se.

3. Vertaile Pikaluotto.fi-palvelun kilpailuttamat lainavaihtoehdot.

4. Valitse joukosta laina, joka sopii omiin tarpeisiisi parhaiten. Käy ehdot huolella läpi ja allekirjoita tarjous sen jälkeen joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Rahat siirretään tilillesi niin pian kuin mahdollista. Yleensä rahat ovat perillä samana päivänä, mutta joidenkin pankkien kohdalla rahojen siirtoon saattaa vierähtää parikin päivää.

Mitä käyttötarkoituksia 2000 euron lainalla voi olla?

Pikaluotto.fi ei kysele, mitä aiot lainallasi tehdä. Useimmiten kohteet ovat kuitenkin saman tyyppisiä: ulkomaanmatka, stereoitten tai huonekalujen uusiminen. 2000 eurolla saa jo tehtyä kotiin pienen pintaremontinkin, mikä saattaa nostaa asunnon arvoa huomattavasti lainasummaa enemmän.