Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainaa 2000 euroa

Lainaa 2000 euroa

Tarkkakin taloudenpitäjä osuu joskus tilanteeseen, jolloin omat rahat eivät yksinkertaisesti riitä. Syyksi riittää vaikkapa auton tai television hajoaminen.

Onneksi arjen pieniin katastrofeihin löytyy helposti apua. Pikaluotto.fi-palvelun kautta saat vertailtua nopeasti 2000 euron lainat ilman vakuuksia. Saat lainan käyttöösi niin pian kuin mahdollista – jopa saman päivän aikana.

Miksi 2000 euron laina kannattaa vertailla?

Lainojen keskinäinen vertailu on järkevää, vaikka kyseessä olisi pienikin, esimerkiksi 100 euron laina. Mutta kun lainasummat kasvavat tuhansiin euroihin, korostuu lainojen vertailun tärkeys vielä entisestään.

Eri lainafirmat jaottelevat lainakustannukset eri tavoin. Osa lainayhtiöistä sisällyttää kaikki kulut lainakorkoon ja osa taas antaa lainaan pienempää korkoa, mutta veloittaa suurempia kuukausittaisia kulumaksuja.

Hyvin samanlaisilta näyttävät lainat saattavatkin olla kokonaiskustannuksiltaan hyvin erilaisia. Kannattaa aina testailla lainaa hakiessa eri maksuaikoja, sillä laina-ajan pidentyessä myös hintaerot näkyvät selvemmin.

Joissain 2 000 euron lainoissa on myös joustomahdollisuuksia. Tällöin takaisinmaksusta voi esimerkiksi pitää taukoa tarpeen vaatiessa.

2 000 euron lainat – Top 5 huhtikuu 2024

Listasimme alla olevaan taulukkoon viisi suosittua 2 000 euron lainaa. Esimerkkilainoissa on käytetty vuoden laina-aikaa.

LainayhtiöKorkoKuukausilyhennysMaksat takaisin
Ferratum8.50% – 19.97%174 euroa2 090 euroa
Rahalaitos4.50% – 20 %171 euroa2 048 euroa
Sortter3.90% – 19.90%170 euroa2 043 euroa
Omalaina.fi4% – 20%170 euroa2 045 euroa
Zmarta4.41 – 20 %171 euroa2 047 euroa

Lainan hakeminen on helppoa

Pikaisessa rahantarpeessa on helpottavaa tietää, että jopa 2 000 euron lainan saa tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Mutta vaikka rahan saannilla olisi kuinka kiire, ei lainojen vertailua kannata ikinä jättää väliin. Jos otat ensimmäisen vastaantulevan lainan, saatat tulla sitoutuneeksi maksamaan lainaa, jonka olisit saanut toiselta lainayhtiöltä huomattavasti halvemmalla.

Näet haet 2 000 euroa lainaa:

1. Mieti, paljonko voit maksaa kuukaudessa lainaa takaisin. Tämä summa tulee määrittelemään, kuinka pitkä laina-aika sinun kannattaa ottaa. Voit vertailla eri laina-aikojen vaikutusta kuukausilyhennykseen Pikaluotto.fi-sivuston etusivulta löytyvän työkalun avulla.

2. Valitse vertailusta edullisin vaihtoehto ja klikkaa itsesi lainayhtiön sivulle vihreää linkkiä painamalla.

3. Täytä lainahakemus ja odota lainatarjousta. Se saapuu yleensä saman tien, mikäli olet liikkeellä päiväsaikaan.

4. Jos lainatarjous on mieleinen, voit hyväksyä sen saman tien verkon kautta.

Rahat siirretään tilillesi niin pian kuin mahdollista. Yleensä rahat ovat perillä samana päivänä, mutta joidenkin pankkien kohdalla rahojen siirtoon saattaa vierähtää parikin päivää.

Mitä käyttötarkoituksia 2000 euron lainalla voi olla?

Vakuudettoman lainan kohdalla lainyhtiö ei kysele, mitä aiot lainallasi tehdä. Useimmiten kohteet ovat kuitenkin saman tyyppisiä: ulkomaanmatka, stereoitten tai huonekalujen uusiminen. 2000 eurolla saa jo tehtyä kotiin pienen pintaremontinkin, mikä saattaa nostaa asunnon arvoa huomattavasti remonttia varten otettua lainasummaa enemmän.