Vivus

vivus
Laina: 10 – 2010€
Laina-aika: 3pv – 30pv
Ikävaatimus: 20v

Hae lainaa


  • Asiakaspalvelu
  • Hinnoittelu
  • Ehdot ja joustavuus
  • Verkkosivut
  • Kokonaisarvosana

Vivus.fi sivustoa operoi Helsingissä konttoriaan pitävä pienlainayhtiö 4finance Oy. Yhtiöllä on lainapalveluja Suomen lisäksi useissa muissa maissa, mm. Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Lainaa on tarjolla 10 – 2010 euroa 3 – 30 päivän maksuajalla. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa Vivus.fi:n nettisivujen kautta. Kyetäksesi hakemaan lainaa sinun tulee kirjautua Vivus.fi:n verkkoportaaliin verkkopankkitunnuksillasi. Aiemmin lainaa Vivus.fi:n kautta hakeneet voivat hakea lisälainaa myös puhelimitse.

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen sinulla on Vivus.fi:ssä avoin laina. Sinulle on myös määritelty erikseen lainakatto. Tämä tarkoittaa, että mikäli tarvitsetkin rahaa enemmän, voit hakea lisälainaa aina lainakattoasi vastaavaan summaan saakka.

Vivus.fi tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja ja korkoja. Ensilainan korko on siis 0 prosenttia. Vanhoille asiakkaille myönnetään aina 2010 euron laina 30 vuorokauden maksuajalla.

Sivusto tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse sekä erillisen live-chatin välityksellä. Lainaa voi hakea joka päivä klo 7 – 23 ja asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 8 – 18.

Vivus.fi:n tarjoama pienlaina on profiloitu selkeästi lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Se sopiikin parhaiten tilanteisiin, joissa palkkapäivä lähestyy mutta tarvitset rahaa heti tai jos sinulle lankeaa maksettavaksi joku yllättävä ostos tai lasku. Lainan hakijalla on myös oltava säännölliset tulot ja maksukykyä maksaa laina takaisin 30 vuorokauden kuluessa. Vivus.fi:n pienlainaa ei ole tarkoitettu avoimien muiden lainojen lyhennyksiin.

Vivus.fi toimi jääkiekkokiekkojoukkue Jokereiden virallisena sponsorina KHL:n kiekkokaudella 2014-15.

Hae lainaa