Vakuudeton laina

Vakuudeton laina 100-4000€
Valitse haluamasi lainasumma alta:

Vakuudeton laina

Pikaluotto on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva pikaluotto 100 – 4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta pikaluotosta. Luoton kuukausikorko on 1,66%, vuosikorko 19,92% ja todellinen vuosikorko 29,97%. Tilinhoitomaksu 0,75 – 4,50 € / kk.


Nykyään suurin osa netistä haettavista lainoista on vakuudettomia. Tällaista lainaa saadakseen ei tarvitse jonottaa pankinjohtajan puheille eikä täyttää valtavaa määrää papereita – usein vain nettihakemuksen tekeminen riittää. Parhaimmillaan voit saada lainan ilman vakuuksia tilillesi varttitunnin sisällä.

Vaikka ilman vakuuksia saatavia lainoja on netissä tarjolla pilvin pimein, eivät ne kaikki ole hyviä. Eri vaihtoehdot kannattaa aina kartoittaa tarkasti. Kun haet vakuudettoman lainasi pikaluotto.fi -palvelusta, löydät nopeasti itsellesi parhaiten sopivan sekä edullisimman lainan.

Hae vakuudetonta lainaa 100-4000€

Mitä vakuudeton laina tarkoittaa?

Vakuus tarkoittaa omaisuutta, joka annetaan lainalle takuuna sen takaisinmaksusta. Vakuutena voi käyttää myös henkilötakausta. Esimerkiksi asuntolainassa vakuutena voidaan käyttää ostettavaa asuntoa, tai lainaan voi hankkia takaajan omasta lähipiiristä.

Jos velallinen ei pysty syystä tai toisesta maksamaan lainaa velkojalle takaisin, voidaan vastuu siirtää takaajalle. Esimerkiksi asuntolainan kohdalla pankki voi myydä takuuna olevan asunnon ja kuitata näin velan. Kun lainalla on takuu, on velkojan riski siis huomattavasti pienempi.

Vakuudettomassa lainassa lainanantaja ei vaadi lainan hakijalta minkäänlaista takausta. Sinun ei siis tarvitse pantata omaisuuttasi tai vaivata läheisiäsi takauspyynnöillä.

Minkälaisia lainoja voi saada ilman vakuuksia?

Vakuudettomia lainoja löytyy lähes joka lähtöön. Pienimmillään lainaa voi hakea muutamia kymppejä tai satasia, ja suurimmillaan haitari venyy kymmeniin tuhansiin euroihin.

Yleensä kaikki netistä haettavat alle 2 000 euron lainat voi saada täysin ilman vakuuksia. Summan voi hankkia yhdellä kertaa nostettavana pikalainana tai joustavana luottona, jota voi nostaa tilille tarpeen tulleen. Käytännössä myös erilaiset luottokortit ovat vakuudettomia lainoja.

Mihin tarkoitukseen vakuudetonta lainaa voi käyttää?

Ilman vakuuksia saatavan lainan voit yleensä käyttää mihin haluat, sillä hakutilanteessa sinulta ei kysytä lainan käyttötarkoitusta. Tämä käy järkeen, sillä kohdetta ei kuitenkaan käytetä lainan vakuutena.

Monet ihmiset käyttävät vakuudettomia lainoja paikkaamaan pieniä puutteita jokapäiväisessä taloudessaan. Toiset ihmiset haluavat rahoittaa lainalla ripauksen ylellisyyttä elämäänsä. Rahoilla voi ostaa vaatteita, urheiluvälineitä, huonekaluja tai moottoripyörän – käytännössä siis mitä tahansa.

Miten voin saada lainaa ilman vakuuksia?

Voit hankkia vakuudettoman lainan nopeasti ja vaivattomasti Pikaluotto.fi:ssä. Koko prosessi hoituu suoraan Pikaluoton kautta, joten sinun ei tarvitse hukata aikaa sivuilta toiselle klikkailemiseen. Voit valita haluamasi summan 100-4000 euron väliltä, ja takaisinmaksuun saat aikaa halutessasi jopa 36 kuukautta.

Toimi näin:

  1. Tunnistaudu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi.
  2. Valitse haluamasi summa.
  3. Täytä lyhyt hakemus.
  4. Hyväksy tarjous ja nosta laina.

Jos teet hakemuksen palvelun aukioloaikana eli klo 8-22, käsitellään se yleensä välittömästi. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat maksetaan suoraan omalle tilillesi.

Lainan saamiseen verkkopankkitunnusten lisäksi riittää yleensä täysi-ikäisyys, osoite Suomessa sekä jonkinlaiset säännölliset tulot. Luonnollisesti myös hakijan luottotietojen täytyy olla kunnossa.

Vakuudettoman lainan hyödyt ja haitat

Vakuudeton laina on hakijalle helppo ja vaivaton. Kun sinun ei tarvitse vaivata itseäsi takauksesta aiheutuvalla paperisodalla, voit käytännössä saada rahat tilillesi erittäin nopeasti. Jos lainalla hankittava kohde käytettäisiin lainan takuuna, pitäisi rahoittajan selvittää kohteen kunto ja laatu tarkasti.

Ilman vakuuksia myönnettävä laina on aina lainanantajalle suurempi riski. Maksamattomat lainat menevät perintään, mutta se ei tietenkään ole yhtä takuuvarma menetelmä kuin vakuuden lunastaminen. Tästä syystä vakuudettomat lainat ovat yleensä jonkin verran vakuudellisia lainoja kalliimpia.

Vakuudeton laina on kätevä keino paikata pieniä aukkoja omassa taloudessa. Kun hankit lainasi Pikaluotto.fi:n kautta, ei sinun tarvitse nähdä liikaa vaivaa edullisimman lainatarjouksen etsimiseen. Tulet saamaan juuri sinulle sopivaksi mitoitetun lainan turvallisilla ehdoilla.

Hae vakuudetonta lainaa 100-4000€