Uusi pikavippi avattu

Hae uusi pikavippi 100-4000€

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 
Uusi pikavippi

Pikaluotto on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva pikaluotto 100 – 4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta pikaluotosta. Luoton kuukausikorko on 1,66%, vuosikorko 19,92% ja todellinen vuosikorko 29,97%. Tilinhoitomaksu 0,75 – 4,50 € / kk.


Kun uusi lainapaikka tulee markkinoille herää tietysti ensimmäinen kysymys, että “onko tämä luotettava?”. Turvallisuus ja luotettavuus ovat mielestämme tärkeimpiä asioita jokaisen lainapaikan arvostelussa. Kaikki tällä sivustolla olevat lainapaikat ovat luotettuja ja vakavaraisia toimijoita.

Uusien lainapaikkojen suuri etu on, että jotkut niistä innostuvat tarjoamaan uudelle lainaajalle korotonta lainaa. Eli toisin sanoen laina on ilmaista rahaa. Ehtona on vain, että laina pitää maksaa määrätyssä ajassa takaisin.

Parhaat uudet lainat 2020

Uudet pikavipit ja muut vipit löytyy helposti osoitteesta: www.pikavipit.fi

Kuinka olemme arvioinneet uudet lainapaikat

Asiakaspalvelu: Aina kun asioidaan luottoyhtiön tai minkä tahansa pankin kanssa on asiakaspalvelu ensi arvoisen tärkeää. Sen on oltava sujuvaa ja saatavilla 24/7. Jotkut lainapaikat tarjoavat esimerkiksi jopa live-chat palvelua, joka on erinomainen lisä niille, jotka eivät asioi mielellään puhelimitse.

Hinnoittelu: Saman suuruisen lainan hintaero voi olla huomattava eri lainapaikkojen välillä. Aina ei kuitenkaan välttämättä kannata mennä halvimman lainantarjoajan perässä jos muuten lainapaikka ei miellytä. On kuitenkin typerää maksaa esimerkiksi 1000 euron lainasta lähes satasia enemmän jos sitä on tarjolla halvemmalla.

Ehdot ja joustavuus: Kuinka nopeasti lainaa saa tilille? Mikä on takaisinmaksuaika? Onko mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia? Ensilainaajalle korotonta lainaa? Nämä ovat isoja kysymyksiä jotka vaikuttavat suuresti arvioidessamme lainapaikkoja.

Verkkosivut: Verkkosivujen pitää olla selkeät, helppokäyttöiset ja kaikki tarvittava informaatio täytyy olla selkeästi esillä. Tässä huomioimme erityisesti myös, kuinka lainayhtiö esitää tärkeimmät tiedot lainan hakuprosessin aikana. Jotkut lainayhiöt piilottelevat verkkosivuilta oleellista tietoa kuten ehtoja ja todellista hinnoitelua.

Hae uusi pikavippi 100-4000€
 

Uudet lainapaikat tarjoavat hyviä etuja

Tarve pikaluottoihin kasvaa vuosi vuodelta, joka tarkoittaa että uusia lainapaikkoja ilmestyy markkinoille tiheään tahtia. Kuten sanottua, monet uudet lainat ovat korottomia tai tarjoavat korottomia kuukausia. Tämä asettaa paineta myös jo vanhemmille lainapaikoille ja jopa pankeille. Lisääntynyt kilpailu johtaa aina parempiin etuuksiin kuluttajille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että uuden lainapaikan ensimmäinen laina voi olla edullisin mutta toinen tai kolmas laina voi olla kalliimpi kuin jonkun toisen lainapaikan.

Ei kuitenkaan kannata saman tien syöksyä ottamaan lainaa. Jos henkilöllä on jo olemassa olevaa velkaa tai muuten huono taloudellinen tilanne, kannattaa ratkaisua hakea jostain muualta. Jos kuitenkin olet velaton ja sinulla on vakituiset tulot, ovat pikaluotot hyvä vaihtoehto.

Kun ryhdyt etsimään tietoa ja hakemaan lainaa, kannattaa ensiksi miettiä tarvittavan lainan määrä. Tämän jälkeen katso yllä olevasta taulukosta lainapaikka, joka tarjoaa haluamasi summan.

Lainaa on saatavilla monenkokoiseen tarpeeseen – aina muutamasta satasesta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Suosittelemme lainaamaan ainostaan sen verran, kun todellinen tarve vaatii.

Sopivaa lainapaikkaa etsittäessä kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti seuraaviin asioihin:

  • Mikä on lainan todellinen vuosikorko?
  • Kuinka pitkän maksuajan lainalle voi saada?
  • Miten suositulta lainapaikka vaikuttaa (me listaamme tällä sivustolla vain suosittuja ja luotettavia lainapaikkoja)

Löydettyäsi sopivalta tuntuvan lainapaikan kannattaa rauhassa silmäillä sivustoa ja sen tarjoamia lainoja sekä ehtoja. Jos lainapaikkaa vaikuttaa hyvältä, valitse vielä jokin toinen lainapaikka yllä olevasta listasta ja vertaile palveluita vielä hetki keskenään. Näin voit olla varma, että haet lainaa sinulle sopivasta lainapaikasta.

Kuten mainitsimme, aina ei kannata vertailla ainoistaan hintoja vaan on tärkeää, että lainaa hakiessa se tuntuu turvallisesti ja selkeältä.

Kymmeniä uusia lainapaikkoja

Pikaluottoja alkoi tulla markkinoille ryminällä 2000-luvun alussa. Sitä ennen kuluttajat joutuivat hakemaan pieniä lainoja omasta kivijalkapankista, jotka useiiten olivat ja ovat yhä todella kalliita verrattuna pikaluottoyhtiöihin.

Tarve edullisimpiin lainoihiin ajoi markkinan siihen tilanteeseen, että yhä yli kymmenen vuoden jälkeen markkinoille tulee jatkuvasti useita uusia lainapaikkoja. Tämä on loistava tilanne kuluttajalle. Enää ei tarvitse mennä hattu kourassa pankkiin kysyäkseen lainaa, jonka hakuprosessi voi olla hyvinkin todella byrokraattinen. Uusien lainojen ansiosta sinun tarvitsee vain lähettää helppo verkkohakemus, jonka jälkeen saat rahat tilillesi jopa alle 15 minuutissa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä listatuista lainoista

Kuinka käyttää vertailua?

Yksinkertaisesti mieti haluamasi summa ja ja katso vertailutaulukosta paras summaa vastaava lainayhtiö. Kun löydät sinulle sopivimman lainan, klikkaa vain hae laina- painiketta ja siirryt lainantarjoajan sivustolle. Täytä hakemus ja odota rahojen siirtymistä tilillesi. Tai voit vain hakea suoraan meidän kautta lainaa netistä jopa 4000 euroa.

Onko vertailussa mukana kaikki lainapaikat?

Vertailussa on mukana kaikki luotettavat ja hyväksi todetut lainapaikat. Emme ole listanneet lainapaikkoja, jotka eivät noudata suomen lainsäädäntöä tai niistä on paljon huonoja asiakaskokemuksia.

Ovatko vertailussa olevat tiedot varmasti oikein?

Päivitämme manuaalisesti vertailua viikoittain, jotta varmistamme tietojen ajantasaisuuden. Lainayhtiöt kuitenkin muuttavat hinnoittelua säännöllisesti, joten muista varmistaa ennen lainan hyväksymistä, että takaisinmaksusumma on oikein.

Ette suosi mitään lainapaikkaa teidän eduksenne?

Emme missään nimessä. Listaamme vain hyväksi todetut lainyhtiöt ja niiden lainat auki kaiken kansan nähtäville.