Uudet lainapaikat

UUTTA! Hae nyt suoraan meiltä pikaluottoa tilillesi 100-4000 euroa.

Hae pikaluotto 100–4000 € helposti netistä – Saat heti päätöksen

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Pikaluottoa heti tilille

Pikaluotto on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko käytössä olevalle 1500 euron luotolle on min. 49,85 % / max. 153,63 %.


Tältä sivulta löydät kaikki uudet lainapaikat. Uusia lainapaikkoja tulee markkinoille tasaiseen tahtiin. Me arvostelemme ne välittömästi ja listaamme ne tälle sivulle jos lainapaikka ei ole aivan kelvoton.

Uusien lainapaikkojen suuri etu on, että jotkut niistä innostuvat tarjoamaan uudelle lainaajalle lainan ilmaiseksi. Eli toisin sanoen laina on ilmaista rahaa. Ehtona on vain, että laina pitää maksaa määrätyssä ajassa takaisin.

Uudet pikavipit puolestaan esittelee pikavipit.fi.

Uudet lainapaikat 2017

Alla listattuna suosituimmat uudet lainapaikat vuonna 2017.

Lainapaikka Kuvaus painike
bank-norwegian
Bank Norwegian aloitti Suomessa syksyllä 2016 ja on nopeasti noussut yhdeksi suosituimmaksi lainapaikaksi. Lainaa 1000-50 000€.
Bank Norwegian arvostelu
Hae lainaa
Rahapalvelu
Rahapalvelu on Credit24 omistama palvelu, josta saa lainaa 50-4000 euroa jopa 36kk maksujalla.
Rahapalvelu arvostelu
Hae lainaa
vippifi
Vippi.fi aloitti toiminnan jo 2006 mutta 2017 se uusi täysin ilmeensä ja tarjottavat lainat. Lainaa 100-2000€.
Vippi.fi arvostelu
Hae lainaa
komplett bank
Komplettbank on helmikuussa 2017 avattu suuri ja vakavarainen pankki, joka myöntää lainaa 1000-50 000€.
Komplettbank arvostelu
Hae lainaa
surimo
Surimo Finance on tarjonnut vuodesta 2016 lainaa 500-4000€ 1-3 vuoden maksuajalla.
Surimo
Hae lainaa

Kymmeniä uusia lainapaikkoja

Pikaluottoja alkoi tulla ryminällä 2000 luvun alussa. Sitä ennen kuluttajat joutuivat hakemaan pieniä lainoja omasta kivijalkapankista, jotka usein miten olivat ja ovat yhä todella kalliita verrattuna pikaluottoyhtiöihin.

Tarve edullisimpiin lainoihiin ajoi markkinan siihen tilanteeseen, että yhä yli kymmenen vuoden jälkeen markkinoille tulee jatkuvasti useita uusia lainapaikkoja. Tämä on loistava tilanne kuluttajalle. Enään ei tarvitse mennä hattu kourassa pankkiin kysyäkseen lainaa, jonka hakuprosessi on usein miten todella byrokraattinen. Uusien lainojen ansiosta sinun tarvitsee vain lähettää helppo verkkohakemus, jonka jälkeen saat rahat tilillesi jopa alle 15 minuutissa.

Uudet lainapaikat tarjoavat hyviä etuja

Tarve pikaluottoihin kasvaa vuosi vuodelta, joka tarkoittaa että uusia lainapaikkoja ilmestyy markkinoille tiheään tahtia. Kuten sanottua, monet uudet lainat ovat korottomia tai tarjoavat korottomia kuukausia. Tämä asettaa paineta myös jo vanhemmille lainapaikoille ja jopa pankeille. Lisääntynyt kilpailu johtaa aina parempiin etuuksiin kuluttajille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että uuden lainapaikan ensmmäinen laina voi olla edullisin mutta toinen tai kolmas laina voi olla kalliimpi kuin jonkun toisen lainapaikan. Siksi voikin olla hyvä vertailla lainat ennen hakemista.

Ei kuitenkaan kannata saman tien syöksyä ottamaan lainaa. Erityisesti tilanteessa jos henkilöllä on jo olemassa olevaa velkaa tai muuten huono taloudellinen tilanne, kannattaa ratkaisua hakea jostain muualta. Kuitenkin, jos olet velaton ja sinulla on vakituiset tulot niin ovat pikaluotot hyvä vaihtoehto.

Uusien lainapaikkojen luotettavuus

Kun uusi lainapaikka tulee markkinoille herää tietysti ensimmäinen kysymys, että “onko tämä luotettava?”. Turvallisuus ja luotettavuus ovat mielestämme tärkeimpiä asioita jokaisen lainapaikan arvostelussa. Kaikki tällä sivustolla olevat lainapaikat ovat luotettuja ja vakavaraisia toimijoita.

Ota rahaa tilillesi 50-4000€