Ostosraha

Ostosraha
Laina: 400 – 10 000€
Laina-aika: 1v – 5v
Ikävaatimus: 20v

Hae lainaa


  • Asiakaspalvelu
  • Hinnoittelu
  • Käsittelyaika
  • Verkkosivut
  • Kokonaisarvosana

Ostosraha.fi tarjoaa lainaa kuluttajan muuttuviin elämäntilanteisiin. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia.

Ostosrahan taustalta löytyy yritys nimeltä OPR-Vakuus Oy. Yritys pitää päämajaansa Helsingissä. Suomalaisomisteinen OPR-Vakuus Oy on perustettu vuonna 2005 ja se on kasvava ja vakavarainen rahoitusyhtiö.

OPR-Vakuus Oy tarjoaa monipuolisia yksityislainoja kuluttajille, käyttöpääomarahoitusta yrityksille sekä verkkolaskutusratkaisun verkkokaupoille. Yhtiöllä on useita toimipisteitä, jotka sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Prahassa.

ostosraha
ostosraha
ostosraha

Yhtiön keskeisimpiä tuotteita ovat Everyday.fi, Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi sekä ulkomailla EverydayPlus.

Ostosraha.fi:n kautta lainaa voi hakea 20-75 vuoden ikäiset ihmiset. Lainasummat vaihtelevat 400-3000 euron välillä ja takaisinmaksuaika 12-60 kuukauden välillä. Lainan korko säilyy samana koko laina-ajan.

Lainan hakeminen yhtiön verkkosivujen kautta on helppoa ja nopeaa. Kirjaudut sisään palveluun, valitset lainasumman ja maksuajan, täytät lainahakemuksen ja saat lainapäätöksen jopa alle 15 minuutissa. Ja mikä parasta, niin myönteisen päätöksen saatuasi rahat siirretään heti tillillesi.

Sivusto tarjoaa monipuoliset asiakaspalvelut. Internetissä OPR-Online on auki 24/7. Puhelinpalvelut ovat käytettävissä pääosin arkisin ja sähköpostitse asiakaspalveluun saa yhteyden joka päivä klo 8-22 välisenä aikana.

Omien laina-asioiden hoitaminen käy sujuvasti sivuston OPR-Online -osion kautta, johon voi tunnistautua verkkopankkitunnisteella tai mobiilivarmenteella, joiden kautta kirjautuminen tapahtuu SLL-salausta käyttäen.

Ostosraha.fi:n sivustolta selviää, että esimerkiksi 1000 euron lainan kuukausittainen takaisinmaksuerä 24 kuukauden laina-ajalla on 60,94 euroa eli yhteensä koko laina-ajalta 1462,51 euroa.

Ostoraha.fi on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Hae lainaa