Lainaa helposti

Lainaa saa helposti netistä. Täytyy kuitenkin tietää mistä lainaa hakea sillä kaikki lainapaikat eivät myönnä lainaa yhtä helposti. Me esittelemme tällä sivulla kaikki paikat, josta lainaa saa kohtuullisen helposti.

Hae lainaa helposti näistä paikoista

Lainapaikka Kuvaus Painike
Ferratum
Ferratum antaa korotonta lainaa 50-300€ 7-30 päivän maksuajalla.
Ferratum arvostelu
Hae lainaa
Suomilimiitti
Suomilimiitti tarjoaa markkinoiden suurinta korotonta lainaa jopa 1000€.
Suomilimiitti arvostelu
Hae lainaa
Vivus
Vivuksen koroton laina on 50-400€ 30 päivän maksuajalla.
Vivus arvostelu
Hae lainaa
Limiitti
Limiitti tarjoaa 50-300€ korotonta lainaa 30 päivän maksuajalla.
Limiitti arvostelu
Hae lainaa
Eurolimiitti
Eurolimiitti lainaa korotonta lainaa 50-300€ 30 päivän maksuajalla.
Eurolimiitti arvostelu
Hae lainaa

Netistä lainaa helposti ja nopeasti

Netistä lainaaminen 100-2000 euroa käy nopeasti ja helposti sekä usein miten lainaa saa paremmin ehdoin, kuin omasta kivijalka pankista. Kuitenkin isommissa yli 2000 euron summissa lainapaikat vaativat enemmän lainanhakijalta. Vaatimuksia ovat mm. todistus riittävistä tuloista esim. tulot täytyy olla vähintään 30 000 euroa vuodessa, todistus työsopimuksesta ja monia muita. Näitä ei kuitenkaan pyydetä yllä mainituista paikoissa mutta myös lainasummat ovat huomattavasti pienemmät.

Jos tarvitset enemmän kuin 2000 euroa lainaa mutta suuremman lainan saaminen ei onnistu, on vaihtoehtona ottaa useampi pienempi laina samasta paikasta. Esimerkiksi ensimmäinen laina voi olla Laina.fi:sta 2000 euroa ja toinen laina Suomilimiitin 1000 euron kuluton laina.  Tämä ei ole missään nimessä suositeltava vaihtoehto jo kulujen vuoksi mutta jos tarve isommalle lainalle on suuri, jää tämä ainoaksi vaihtoehdoksi. Useammasta paikasta lainatessa täytyy muistaa pitää itsellä selkeää kirjaa milloin minkäkin lainapaikan maksupäivät ovat.

Netissä on nykyään paljon erilaisia lainatuotteita. Kaikki näistä lainoista eivät kuitenkaan ole helposti tai nopeasti saatavilla. Esimerkiksi jotkut lainat voi saada tilille jopa 10 minuutissa verkkohakemuksen jättämisestä ja joissakin lainoissa voi mennä viikkoja sekä hakemukseen täytyy liittää lisä liitteitä, kuten tietoja tuloista. Me suosittelemme tällä sivulla tietysti näitä 10 minuutissa tilille lainoja.

Lainat jaetaan usein miten pikaluottoihin, kulutusluottoihin sekä luottokortteihin. Näistä pikaluotot ovat helpoiten saatavilla.

Pikaluotot ovat pieniä lainoja usein miten 100-2000 euron suuruisia. Takaisinmaksuaika pikaluotoissa on 14-90 päivää. Pikaluottoihin ei tarvitse erillisiä vakuuksia ja rahat saa hakemuksen jälkeen tilille samana päivänä. Vaatimuksia on mm. Yli 18-vuoden ikä, suomenkansalainen, ei luottohäiriömerkintöjä.

Kulutusluotot ovat usein miten 2000-5000 euron suuruisia lainoja, joiden takaisinmaksuaika on 6-24 kuukautta. Kulutusluottoihin on myös tiukemmat hakuehdot kuten mainitsimme yllä. Kulutusluotot voivat kuitenkin usein miten olla edullisempia kuin pikaluotot. Suosituimpia kulutusluottoja ovat Ostosraha ja Bank Norwegian.