Haussa jopa 4000 euroa lainaa ja pitkä maksuaika? Olet tullut oikeaan osoitteeseen, sillä meiltä saat jopa 36 kuukautta joustavaa takaisinmaksuaikaa. Lisäksi saat lainaa edullisesti, mikä tarkoittaa pieniä kuukausieriä ja maltillista korkoa. Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa maksaa lainaa takaisin: voit maksaa kaiken yhdellä kertaa tai usean erän minilyhennyksinä. Yllätyt vain lainan edullisuudesta, sillä avausmaksuilla tai piilokuluilla sinua ei tulla yllättämään.

Pikaluotto.fi:n laina on helppo ja nopea niin hakemisen kuin käyttämisenkin näkökulmasta. Palvelussamme haluamasi summa siirtyy pikaisesti luottotililtä käyttötilillesi. Tämä summa voi olla kokonainen laina tai aluksi vaikka vain osa siitä. Lainasopimuksen teet ilmaiseksi täysin ilman riskejä tai takaajia. Mitä pikemmin haet, sitä aiemmin saat 4000 euroa joustovaraa elämässä eteen tulevia yllättäviä kuluja varten.

Lainaa monenlaisiin menoihin

Jatkuvaluonteisena lainana Pikaluotto.fi-laina antaa mahdollisuuksia monenlaisiin hankintoihin, jotka voivat olla suunniteltuja tai ei-suunniteltuja. Jos ylimääräistä rahaa ei ole, on Pikaluotto.fi:n laina suositeltava vaihtoehto. Saatuasi lainan voit maksaa sen viipymättä pois tai lyhentää sitä itsellesi sopivassa tahdissa.

Näin haet ja saat 4000 € lainaa heti

Hae lainaa verkkopalvelumme kautta, niin 4000 euron lainasumma on heti käytettävissäsi. Pikaluotto.fi  kuuluu jatkuvaluonteisiin lainoihin, eli saat rahaa takaisin käyttöösi aina saman verran, kuin lyhennät lainaasi. Tiedämme, että joskus mieli muuttuu, joten käyttämättömästä lainatilistä sinua ei veloiteta.

Pikaluotto.fi tarjoaa sinulle seuraavaa

  • 0 euron tilinavaus.
  • 0 euroa/kk tilinhoitomaksuja.
  • Kuluton asiakkuus ensimmäiseen nostoosi saakka.
  • Ei nostopalkkiota ensimmäisestä nostostasi.
  • Takaisinmaksu joustavasti yhdessä tai useassa erässä.
  • Pikaluotto.fi Online -palvelu käytettävissäsi milloin ja mihin aikaan tahansa.

Näin saat 4000 euron lainan heti tilillesi

  1. Kirjauduttuasi Pikaluotto.fi Onlineen tunnistaudut palvelussa verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen pääset täyttämään lyhyen hakemuksen.
  2. Valitse lainasummaksi 4000 euroa.
  3. Nosta laina yhdellä kertaa kokonaan. Voit vaihtoehtoisesti aloittaa pienestä summasta ja säästää loput myöhempää tarvetta varten.