Laina.fi

laina.fi
Laina: 100 – 5000€
Laina-aika: 3kk – 52kk
Ikävaatimus: 20v

Hae lainaa


  • Asiakaspalvelu
  • Hinnoittelu
  • Saamisen helppous
  • Verkkosivut
  • Kokonaisarvosana

Laina.fi sivustoa pyörittää kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni DFC Nordic Oy. Yritys on osa kansainvälistä Dollar Financial Groupia. Suomessa yhtiön rahoituspalveluja on käyttänyt yli 400 000 henkilöä.

Laina.fi tarjoaa useita eri lainapalveluita:

Käyttölaina on vararahasto tilapäiseen rahantarpeeseen, joka myönnetään 20 – 75 -vuotiaille henkilöille. Käyttölaina myönnetään aina 2 100 euron suuruisena, josta voi nostaa päivittäin nostaa ulos haluamansa summan (50 – 2 100 euroa). Käyttölainan nimelliskorko on aina 29 prosenttia lainasummasta riippumatta.

Kertalaina on 600 – 2 500 euron suuruinen laina, joka nostetaan kerralla. Kertalaina maksetaan takaisin 12 kuukauden jaksolla tasaerissä. Kertalainan takaisinmaksuerät alkavat 61,65 eurosta. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat tulevat asiakkaan tilille jopa samana päivänä. Kertalainan nimelliskorko on aina 24,5 prosenttia.

DFC Bluecard Mastercard on 200, 300, 400 tai 500 euron luottorajalla varustettu luottokortti. Kortille liitettävä luottoraja on yhtä kuin DFC Nordic Oy:n laina. Kaikkialla maailmassa maksuvälineenä toimivan luottokortin nimelliskorko on lainasummasta riippumatta aina 5 prosenttia.

Jousto on verkkokauppoihin liitettävä verkkomaksupalvelu. Joustoa käyttää jo yli 4 000 suomalaista verkkokauppaa. Joustolla verkkokauppa-asiakas saa verkko-ostoksilleen 14 vrk maksuaikaa tai jopa 12 kk:n osamaksun.

Laina.fi sivusto tarjoaa myös oman talousosion (Balanssi), joka tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä oman talouden hallintaan. Balanssista löytyy erilaisia työkaluja oman talousarvion laatimiseksi, tietoa yleisesti taloudenhallinnasta sekä erillisen neuvonta-osion.

Hae lainaa