Koroton laina

Hae korotonta lainaa heti tilillesi 100-4000€
Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Korotonta lainaa

Pikaluotto on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva pikaluotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko käytössä olevalle 1500 euron pikaluotolle on min. 49,85 % / max. 153,63 %.


Etsitkö korotonta lainaa? Tulit aivan oikeaan paikkaan.

Hae meiltä lainaa 100-4000 euroa ja saat kuukauden maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja. Koroton laina tarjous koskee uusia vain uusia Pikaluotto.fi tai Credit24 asiakkaita.

Hae korotonta lainaa tilillesi 100-4000€

Lisätietoa korottomista lainoista

Koroton laina on laina, jossa ei nimensä mukaisesti ole mitään korkoa. Usein miten ei myöskään muita kuluja. Se on siis täysin ilmaista lainaa. On luonnollista epäillä, että mikä tässä on jujuna? Jujuna on, että koroton laina on vain tarjolla uusille asiakkaille. Asiakkaille, jotka eivät ole hakeneet lainaa aikaisemmin korottomasta lainaa tarjoavasta paikasta.

Korottomat lainat ovat usein miten 100-1000 euron suuruisia. Yllä olevasta listauksesta näet tämän hetken kaikki korottomat lainat.

Aikaisemmin koroton pikavippi tai muu ilmainen laina oli usein miten lainaa, jota saatiin omilta vanhemmilta tai muilta lähiomaisilta, vaikkapa opiskelua tai ajokortin hankintaa varten. Nykyään korotonta lainaa on tarjolla useiden nettisivujen kautta, joita operoivat erilaiset nettipankit ja muut rahoituspalveluja tarjoavat yritykset.

Useat erilaisia rahoituspalveluja, esimerkiksi kulutusluottoja tarjoavat nettisivustot tarjoavat korotonta lainaa esimerkiksi uusille asiakkaille, jotka hakevat lainaa ensimmäistä kertaa. Myytti, että ns. pikalainat olisivat taloudellinen ansa lainanottajalle on tätä nykyä menneen talven lumia ja lainaa on  mahdollista saada oikeasti kulutta ja korotta.

Yleisimmin korotonta lainaa on tarjolla muutamista kympeistä satasiin, mutta jotkut isommat lainapaikat tarjoavat jopa tuhannen euron suuruisia korottomia lainoja. Tyypillisesti tällaisten lainojen takaisinmaksuaika on kahdesta viikosta aina kahteen kuukauteen. Tämän kokoisille kuluttomille lainoille ei yleensä vaadita vakuuksia tai takaajia.

Kuluttoman eli korottoman lainan hakeminen lainasivustoilta on tätä nykyä helppoa ja nopeaa. Yksinkertaisimmillaan lainan hakemiseksi riittää muutaman nettilomakkeen täyttäminen. Monesti lainapäätöksen saa minuuttien kuluessa ja korottomat rahat käyttöönsä saman tien.

Eräs Suomen suosituimmista ilmaisen ensilainan sivustoista on Vivus.fi, jota operoi suomalainen yritys nimeltä 4finance Oy. Vivus tarjoaa vähintään 20-vuotiaille asiakkailleen kuluttoman ensilainan, joka on suuruudeltaan 10 – 400 euroa. Lainan maksuaika on korkeintaan 30 päivää. Lainan saa tililleen jopa 15 minuutissa (klo 7.00 – 23.00) eikä sitä varten tarvitse osoittaa vakuuksia tai takaajia. Ottamalla täyden 400 euron korottoman lainan, säästää lainaan muutoin tulevan 60 euron korkomaksun.

Toinen korotonta lainaa myöntävä sivusto on Ferratum.  Ferratum antaa uusille asiakkaill  korotonta ensilainaa aina 50 – 300 euroa 7 – 30 päivän maksuajalla. Korottoman lainan saannin ehtona on, että hakija on vähintään 21-vuotias ja jonka luottotiedot on kunnossa.

Limiitti.fi tarjoaa hieman erilaista kulutonta lainaa. Sen kautta voi avata tililuottotilin, josta lainarahaa nostetaan. Limiitti.fi tarjoaa kuitenkin palvelunsa uusille asiakkaille kuluttoman ja korottoman noston 500 euroon saakka. Eli asiakkaat voivat huoletta hakea tililuottoa ja nostaa siitä 500 euroa korotta.

Nettimarkkinoiden suurinta korotonta lainaa tarjoaa Suomilimiitti.fi. Suomilimiitin kautta voi hakea luottoa aina 1000 euroon saakka kuluitta ja koroitta jopa 60 päivän maksuajalla. Kuluttoman ensilainan jälkeen hakijan käyttöön jää 2000 euron luottorajalla varustettu tililuotto, jolta voi nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan.

Monelta mahdolliselta ongelmalta välttyy, kun muistaa tutustua lainaehtoihin huolellisesti lainanantajan sivuilla jo ennen korottoman lainahakemuksen jättämistä.

Hae korotonta lainaa tilillesi 100-4000€