Koroton laina

UUTTA! Hae nyt suoraan meiltä pikaluottoa tilillesi 100-4000 euroa.

Hae pikaluotto 100–4000 € helposti netistä – Saat heti päätöksen

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Pikaluottoa heti tilille

Pikaluotto on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva luotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko käytössä olevalle 1500 euron luotolle on min. 49,85 % / max. 153,63 %.


Etsitkö korotonta lainaa? Tulit aivan oikeaan paikkaan. Me listaamme kaikki korottomat lainat tällä sivulla.

Koroton laina on laina, jossa ei nimensä mukaisesti ole mitään korkoa. Usein miten ei myöskään muita kuluja. Se on siis täysin ilmaista lainaa. On luonnollista epäillä, että mikä tässä on jujuna? Jujuna on, että koroton laina on vain tarjolla uusille asiakkaille. Asiakkaille, jotka eivät ole hakeneet lainaa aikaisemmin korottomasta lainaa tarjoavasta paikasta.

Korottomat lainat ovat usein miten 100-1000 euron suuruisia. Alla olevasta listauksesta näet tämän hetken kaikki korottomat lainat.

Korottomat lainat 2017

Lainapaikka Kuvaus Painike
Ferratum
Ferratum antaa korotonta lainaa 50-300€ 7-30 päivän maksuajalla.
Ferratum arvostelu
Hae lainaa
Suomilimiitti
Suomilimiitti tarjoaa markkinoiden suurinta korotonta lainaa jopa 1000€.
Suomilimiitti arvostelu
Hae lainaa
Vivus
Vivuksen koroton laina on 50-400€ 30 päivän maksuajalla.
Vivus arvostelu
Hae lainaa
Limiitti
Limiitti tarjoaa 50-300€ korotonta lainaa 30 päivän maksuajalla.
Limiitti arvostelu
Hae lainaa
Eurolimiitti
Eurolimiitti lainaa korotonta lainaa 50-300€ 30 päivän maksuajalla.
Eurolimiitti arvostelu
Hae lainaa

Lisätietoa korottomista lainoista

Aikaisemmin koroton pikavippi tai muut laina oli usein miten lainaa, jota saatiin omilta vanhemmilta tai muilta
lähiomaisilta, vaikkapa opiskelua tai ajokortin hankintaa varten. Nykyään korotonta lainaa on tarjolla useiden nettisivujen kautta, joita operoivat erilaiset nettipankit ja muut rahoituspalveluja tarjoavat yritykset.

Useat erilaisia rahoituspalveluja, esimerkiksi kulutusluottoja tarjoavat nettisivustot tarjoavat korotonta lainaa esimerkiksi uusille asiakkaille, jotka hakevat lainaa ensimmäistä kertaa. Myytti, että ns. pikalainat olisivat taloudellinen ansa lainanottajalle on tätä nykyä menneen talven lumia ja lainaa on  mahdollista saada oikeasti kulutta ja korotta.

Yleisimmin korotonta lainaa on tarjolla muutamista kympeistä satasiin, mutta jotkut isommat lainapaikat tarjoavat jopa tuhannen euron suuruisia korottomia lainoja. Tyypillisesti tällaisten lainojen takaisinmaksuaika on kahdesta viikosta aina kahteen kuukauteen. Tämän kokoisille kuluttomille lainoille ei yleensä vaadita vakuuksia tai takaajia.

Kuluttoman eli korottoman lainan hakeminen lainasivustoilta on tätä nykyä helppoa ja nopeaa. Yksinkertaisimmillaan lainan hakemiseksi riittää muutaman nettilomakkeen täyttäminen. Monesti lainapäätöksen saa minuuttien kuluessa ja korottomat rahat käyttöönsä saman tien.

Eräs Suomen suosituimmista ilmaisen ensilainan sivustoista on Vivus.fi, jota operoi suomalainen yritys nimeltä 4finance Oy. Vivus tarjoaa vähintään 20-vuotiaille asiakkailleen kuluttoman ensilainan, joka on suuruudeltaan 10 – 400 euroa. Lainan maksuaika on korkeintaan 30 päivää. Lainan saa tililleen jopa 15 minuutissa (klo 7.00 – 23.00) eikä sitä varten tarvitse osoittaa vakuuksia tai takaajia. Ottamalla täyden 400 euron korottoman lainan, säästää lainaan muutoin tulevan 60 euron korkomaksun.

Toinen korotonta lainaa myöntävä sivusto on Ferratum.  Ferratum antaa uusille asiakkaill  korotonta ensilainaa aina 50 – 300 euroa 7 – 30 päivän maksuajalla. Korottoman lainan saannin ehtona on, että hakija on vähintään 21-vuotias ja jonka luottotiedot on kunnossa.

Limiitti.fi tarjoaa hieman erilaista kulutonta lainaa. Sen kautta voi avata tililuottotilin, josta lainarahaa nostetaan. Limiitti.fi tarjoaa kuitenkin palvelunsa uusille asiakkaille kuluttoman ja korottoman noston 500 euroon saakka. Eli asiakkaat voivat huoletta hakea tililuottoa ja nostaa siitä 500 euroa korotta.

Nettimarkkinoiden suurinta korotonta lainaa tarjoaa Suomilimiitti.fi. Suomilimiitin kautta voi hakea luottoa aina 1000 euroon saakka kuluitta ja koroitta jopa 60 päivän maksuajalla. Kuluttoman ensilainan jälkeen hakijan käyttöön jää 2000 euron luottorajalla varustettu tililuotto, jolta voi nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan.

Monelta mahdolliselta ongelmalta välttyy, kun muistaa tutustua lainaehtoihin huolellisesti lainanantajan sivuilla jo ennen korottoman lainahakemuksen jättämistä.

Ota rahaa tilillesi 50-4000€