Koroton laina

Hae lainaa heti tilillesi 100-4000€
Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Korotonta lainaa

Pikaluotto on (Credit24:n hallinnoima) jatkuva pikaluotto 100-4000 euron luottorajalla ja tyypillisesti 3-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kuluja kertyy ainoastaan nostetusta luotosta. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko käytössä olevalle 1500 euron pikaluotolle on min. 49,85 % / max. 153,63 %.


Tietoa korottomista lainoista

Koroton laina on laina, jossa ei nimensä mukaisesti ole mitään korkoa eikä useimmiten myöskään kuluja. Se on siis täysin ilmaista lainaa. Mutta eihän maailmassa mikään ole ilmaista – onko tässä siis koira haudattuna? Ei ole.  Ilmainen laina on tutustumistarjous, joka on tarjolla vain uusille asiakkaille. Lainafirmat haluavat tällä tavoin tehdä palveluitaan tutuksi, ja toivovat samalla tyytyväisten asiakkaiden ottavan ensimmäisen lainan jälkeen uuden lainan normaaleilla ehdoilla.

Korottomat lainat ovat yleensä 100-1000 euron suuruisia. Yllä olevasta listauksesta näet tämän hetken kaikki korottomat lainat.

Aikaisemmin koroton pikavippi tai muu ilmainen laina oli tavallisesti luottoa, jota saatiin omilta vanhemmilta tai muilta lähiomaisilta vaikkapa opiskelua tai ajokortin hankintaa varten. Nykyään korotonta lainaa on tarjolla useiden nettisivujen kautta, joita operoivat erilaiset nettipankit ja muut rahoituspalveluja tarjoavat yritykset.

Useat erilaisia rahoituspalveluja, esimerkiksi kulutusluottoja tarjoavat nettisivustot tarjoavat korotonta lainaa uusille asiakkaille, jotka hakevat lainaa ensimmäistä kertaa. Myytti, että ns. pikalainat olisivat taloudellinen ansa lainanottajalle on tätä nykyä menneen talven lumia. Lainaa on myös mahdollista saada aidosti ilman kuluja ja korkoja.

Yleisimmin korotonta lainaa on tarjolla muutamista kympeistä satasiin, mutta jotkut isommat lainapaikat tarjoavat jopa tuhannen euron suuruisia korottomia lainoja. Tyypillisesti tällaisten lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee kahdesta viikosta kahteen kuukauteen. Tämän kokoisille kuluttomille lainoille ei yleensä vaadita vakuuksia tai takaajia.

Kuluttoman eli korottoman lainan hakeminen lainasivustoilta on tätä nykyä helppoa ja nopeaa. Yksinkertaisimmillaan lainan hakemiseksi riittää muutaman nettilomakkeen täyttäminen. Monesti lainapäätöksen saa minuuttien kuluessa ja korottomat rahat käyttöönsä saman tien.

Eräs Suomen suosituimmista ilmaisen ensilainan sivustoista on Vivus.fi, jota operoi suomalainen yritys nimeltä 4finance Oy. Vivus tarjoaa vähintään 20-vuotiaille asiakkailleen kuluttoman ensilainan, joka on suuruudeltaan 10–400 euroa. Lainan maksuaika on korkeintaan 30 päivää. Lainan saa tililleen jopa 15 minuutissa (klo 7.00–23.00) eikä sitä varten tarvitse osoittaa vakuuksia tai takaajia. Ottamalla täyden 400 euron korottoman lainan, säästää lainaan muutoin tulevan 60 euron korkomaksun.

Toinen korotonta lainaa myöntävä sivusto on Ferratum.  Ferratum antaa uusille asiakkaille  korotonta ensilainaa 50–300 euroa 7–30 päivän maksuajalla. Korottoman lainan saannin ehtona on, että hakija on vähintään 21-vuotias ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa.

Limiitti.fi tarjoaa hieman erilaista kulutonta lainaa. Sen kautta voi avata tililuottotilin, josta lainarahaa nostetaan. Limiitti.fi tarjoaa kuitenkin palvelunsa uusille asiakkaille kuluttoman ja korottoman noston 500 euroon saakka. Asiakkaat voivat siis huoletta hakea tililuottoa ja nostaa siitä 500 euroa ilman korkoa.

Nettimarkkinoiden suurinta korotonta lainaa tarjoaa Suomilimiitti.fi. Suomilimiitin kautta voi hakea luottoa aina 1000 euroon saakka kuluitta ja koroitta jopa 60 päivän maksuajalla. Kuluttoman ensilainan jälkeen hakijan käyttöön jää 2000 euron luottorajalla varustettu tililuotto, jolta voi nostaa lisää lainaa tarpeen mukaan.

Vaikka lainaan ei sisältyisi korkoa, kannattaa takaisinmaksun ehtoihin tutustua huolellisesti jo ennen  lainahakemuksen jättämistä. Näin voi välttää monet mahdolliset ongelmat.

Hae lainaa tilillesi 100-4000€