Pikaluoton palveluhinnasto

Luottoraja 100 – 4000 €
Vuotuinen nimelliskorko 19,92 %
Avausmaksu 0,00 €
Tilinhoitomaksu/kk 0,75 – 4,50 € / kk
Nostopalkkio 0 €
Todellinen vuosikorko 29,97 %
Lisäpalvelut
Eräpäivän valinta 5 €
Joustolimiitin luottorajan korotus 0 €
Joustolimiitin luottorajan laskeminen 20 €
Maksuvapaa kuukausi 5 €
Eräpäivän muistutuspalvelu 0 €
Asiakaspalvelu 0 €/min
Muut maksut
Maksumuistutus 5 €
Maksun kohdistaminen ilman viitenumeroa 3 €
Saldotodistus postitse 5 €

Nostopalkkio

Toisin kuin useat muut lainanantajat, Pikaluotto.fi ei veloita asiakkailtaan lainkaan nostopalkkioita.

Eräpäivän valinta

Pikaluottohakemuksen yhteydessä voit halutessasi valita laskulle sopivan eräpäivän, mutta tämä onnistuu myöhemminkin Credit24 Online -sivuilla. Mikäli päädyt muuttamaan eräpäivää, muutoksen hinta (5 euroa) maksetaan laskun kuukausierän yhteydessä. Joskus eräpäivä osuu viikonlopulle tai pyhäpäivälle; tällöin todellinen eräpäivä on seuraava pankkipäivä.

Joustolimiitin luottorajan korotus tai laskeminen

Luottorajan nostaminen on mahdollista Credit24 Online -palvelussa, jonka voi ottaa käyttöön ilmaiseksi. Jatkossa kuluja syntyy uuden luottorajan hinnaston mukaisesti. Luottorajan nostaminen ei kuitenkaan ole aina tai automaattisesti mahdollista. Saatavuuteen vaikuttavat esimerkiksi maksukäyttäytyminen ja luottosuhteen kesto. Credit24 Online -palvelusta voi tarkistaa, täyttyvätkö edellytykset luottorajan nostamiseen kyseisellä hetkellä. Mikäli luottorajan korotus on mahdollinen, yhden noston saa tehdä maksutta.

Luottorajan laskeminen tapahtuu niin ikään Credit24 Onlinessa, ja hintaa palvelulla on 20 euroa. Jatkossa kuluja syntyy uuden luottorajan hinnaston mukaisesti. Myös luottorajan laskemiseksi on täytettävä edellytykset, jotka ovat samat kuin luottorajan nostamisessa (ks. yllä).

Maksuvapaa kuukausi

Lyhennykset eivät automaattisesti sido sinua joka kuukaudeksi, vaan voit halutessasi pitää maksuvapaan kuukauden ilman lyhennystä 5 euron palvelumaksua vastaan. Seuraavien laskujesi kuukausierissä on mukana maksuvapaan kuukauden korko tilinhoitomaksuineen. Voit saada maksuvapaan kuukauden, jos olet maksanut aiemmat laskusi ajallaan. Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että rahanostot eivät ole sen aikana mahdollisia, vaan niitä voi tehdä jälleen maksettuasi seuraavan laskun.

Eräpäivän muistutuspalvelu

Mitä kätevin arjen apuri on eräpäivän muistutuspalvelu, jonka ansiosta lyhennykset tulee hoidettua ajallaan. Sen saa vieläpä maksutta käyttöönsä Credit24 Onlinen kautta.