Euroloan

euroloan
Laina: 50 – 5000€
Laina-aika: 1kk – 2v
Ikävaatimus: 18v

Hae lainaa


  • Asiakaspalvelu
  • Hinnoittelu
  • Saamisen helppous
  • Verkkosivut
  • Kokonaisarvosana

Euroloan on kotimaisen Euroloan Consumer Finance Oyj:n pyörittävä lainasivusto. Vuodesta 2007 toimineella yrityksellä on Suomessa yli 80 000 asiakasta.

Euroloan tarjoaa yksityisille henkilöille kolmea erilaista luottoa (luottotili, kulutusluotto, pikaluotto). Luottoa myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia ja luoton hakeminen on tietysti ilmaista.

Luottotililtä voit nostaa rahaa milloin haluat ja missä haluat. Euroloan ei tarjoa tässä yhteydessä luottokorttia, vaan helpon luottotilin, jolta voi nostaa luottoa silloin kun sitä tarvitaan.

Kulutusluotto on tarkoitettu nimensä mukaisesti kulutukseen. Kulutusluotto sopii parhaiten silloin, kun sinulle tulee pikainen rahantarve vaikkapa uuden pesukoneen tai lomamatkan hankintaan. Euroloanilta voi saada kulutusluottoa jopa 5 000 euroa.

Pikaluotto eli Euroloan Express on nimensä mukaisesti nopea tapa saada luottoa. Käyttämällä tätä palvelua ohitat laajemman luottokartoituksen ja saat luottoa nopeammin. Pikaluottoa käytetään paljon esim. remonttien tai yllättävien lääkärikulujen maksamiseen.

Yksityisten henkilöiden ohella yritys tarjoaa joustavaa yritysrahoitusta kasvaville yrityksille. Yritysrahoituksen avulla yritysten on mahdollista nopeuttaa kasvuvauhtiaan, pitää operointia varten tarvittava käteiskassa kunnossa sekä keskittyä varsinaiseen liiketoimintaansa ja ydinosaamiseensa.

Euroloanin sivuston käyttö lainanhakutarkoituksessa edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Käytössä on RapidSSL-suojaus sekä verkko- että mobiiliympäristössä.

Euroloanilla on Etelä-Suomen Aluehallintaviraston antama lupa myöntää kuluttajaluottoja. Lupa on myönnetty sen jälkeen kun Aluehallintovirasto on selvittänyt yrityksen luotettavuuden ja luottotoiminnan tuntemuksen.

Euroloan on laatinut itselleen eettiset säännöt, joiden noudattamista vaaditaan myös yrityksen työntekijöiltä ja yhteistyökumppaneilta.

Hae lainaa