Bigbank

Bigbank
Laina: 2000 – 40 000€
Laina-aika: 6kk – 120kk
Ikävaatimus: 22v

Hae lainaa


  • Asiakaspalvelu
  • Hinnoittelu
  • Ehdot ja joustavuus
  • Verkkosivut
  • Kokonaisarvosana

Bigbank AS vuonna 1992 Virossa perustettu pankki, joka on erikoistunut määräaikaistalletuksiin ja kulutusluottoihin. Nykyisin Bigbank toimii Virossa, Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Suomessa ja tarjoaa lisäksi Saksan, Itävallan ja Hollannin markkinoilla rajat ylittäviä palveluja.

Bigbankin missiona on parantaa asiakkaidensa elämänlaatua tekemällä rahoitusasioista yksinkertaista. Pankki haluaa olla yksi johtavista kulutusluottoihin erikoistuneista pankeista Euroopassa ja tarjoaakin palvelujaan ajasta, paikasta ja kellonajasta riippumatta internetin ja puhelinpalvelun kautta.

Bigbank tarjoaa lainaa yksityisille kuluttajille. Vakuudetonta lainaa voi hakea 2 000-10 000 euroa 6-72 kuukauden laina-ajalla. Yhteishakijan kanssa lainaa voi hakea jopa 30 000 euroa. Bigbank tarjoaa Suomen markkinoille erikoista tyytyväisyystakuuta – jollei lainanhakija ole tyytyväinen lainaansa, voi hän lisäkuluitta palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä.

Pankista saa myös tuottoa talletuksille. Bigbank kuuluu Virossa järjestelmään, joka takaa suomalaisten tekemille talletuksille ja talletuskoroille 100% suojan aina 100 000 euroon saakka. Vähintään yhden vuoden määräaikaistalletuksissa pankin maksamat korot ovat keskimääräistä paremmat.

Bigbankissa on noin 450 työntekijää ja sillä on aktiivisia lainasopimuksia yli 170 000 kappaletta.

Hae lainaa