Bank Norwegian

Bank Norwegian
Laina: 1000 – 50 000€
Laina-aika: 1v – 5v
Ikävaatimus: 23v

Hae lainaa


  • Asiakaspalvelu
  • Hinnoittelu
  • Ehdot ja joustavuus
  • Verkkosivut
  • Kokonaisarvosana

Bank Norwegian AS on yksinkertaisia, standardisoituja talletus- ja lainatuotteita internetin välityksellä myyvä nettipankki. Bank Norwegianin palvelut on suunnattu yksityisille markkinoille. Nettipankki löytyy netistä osoitteesta: www.banknorwegian.fi.
Banknorwegianin missio on tarjota asiakkailleen parhaat ratkaisut rahoituspalveluiden ostoon ja käyttöön internetissä. Se onnistuu käyttämällä parasta saatavilla olevaa teknologiaa sekä kehittämällä uusia innovaatioita.

Banknorwegian tarjoaa monipuolisesti rahoituspalveluja. Sen kautta voi hakea esim. vakuudetonta lainaa 1000-50000 euroa, luottokortin tai avata talletustilin.

Lainatarjouksen saa nettisivujensa kautta heti ja koko hakemusprosessin voi tehdä internetissä. Korkoprosentti määräytyy aina henkilökohtaisesti.

Bank Norwegian tarjoaa luottokorttia, jota voi käyttää hyödyksi esim. käyttämällä Norwegianin lentomatkustuspalveluita. Luottokorttia voi myös käyttää Suomessa tavaraostoihin lisäkuluitta ja kortille saa korotonta luottoa aina 45 päivään asti.

Bank Norwegianin kautta avattu talletustili on suojattu norjalaisia pankkeja koskevalla talletussuojalla. Tilin avaaminen käy helposti suoraan nettisivujensa kautta, tilin avaaminen on maksutonta eikä tilillä ole nostorajoituksia / minitalletusvaatimuksia.

Bank Norwegian AS on Norwegian Finans Holding ASA:n omistama tytäryhtiö. Norwegian Finans Holding ASA:n ainoa tehtävä on hallinnoida osakkeita tytäryhtiössä.

Hae lainaa